ZIGO JO11-5 – FC Tilburg JO11-3 (4 – 1)

2 oktober 2017

Vandaag was onze tweede competitie wedstrijd, v.v. ZIGO JO11-5 was de tegenstander. Voordat we wisten dat de wedstrijd begonnen was, lag de bal al in onze goal en keken we al snel tegen een 1-0 achterstand aan. Daardoor werden we wakker en gingen we weer ons driehoek spel spelen en door prima inzet van Dain en jakub kwamen er al gelijk mogelijkheden voor Tobias om de gelijkmaker te scoren. De keeper van v.v. ZIGO was wel heel erg goed en had veel schoten van ons. Toch kon hij niet voorkomen dat een harde voorzet van Jorn via een eigen speler van v.v. ZIGO in doel terecht kwam. Na de 1-1 ging het spel snel over en weer, maar Sem en Kemal hielden veel aanvallen tegen. Toon was ook erg goed en zonder vrees gooide hij zich op elke bal. Hij kon de wedstrijd ook hervatten met een prima uittrap, waardoor we weer meteen in de aanval waren. We gingen met de stand van 1-1 rusten.

De tweede helft begon zoas het eindigde, gelijk opgaand spel van beide teams. Fatih, onze spits was erg slim en wist de bal dicht bij hun goal te veroveren, maar zijn schot miste doel. Als Mert en Reno op het middenveld veld stonden, gebeurde er veel en waren we snel bij de goal van v.v. ZIGO maar hij wilde er maar niet in. Het was      v.v. ZIGO die de bal toch in onze goal wist te krijgen waardoor we met 2-1 achter kwamen. Ook Diëgo stond heel goed te voetballen, zowel vanuit links als van rechts, maar kon de bal ook niet in de goal krijgen. We hadden zoveel gegeven dat we de laatste 5 minuten nog twee doelpunten tegen kregen, waardoor de einduitslag 4-1 werd.

We hebben er alles aan gedaan…. Jammer, maar we hebben super hard gewerkt.

Ingrid en Jan