Vrienden van FC Tilburg

3 april 2022

Geef je op als vriend van FC Tilburg

In het verleden was er binnen de club een groep leden genaamd “de club van 100”. Voor €50,- per seizoen kon je hier lid van worden en het opgehaalde geld werd besteed aan een goed doel binnen de club. Door Corona heeft dit een behoorlijke tijd stil gelegen maar zijn wij inmiddels weer zo ver dat het een en ander weer opgestart kan worden. Wel is het zo dat het oude format wat aangepast is naar een nieuw format. Besloten is dat “De club van 100” van naam veranderd is naar “De vrienden van FC Tilburg”. Hiermee willen wij bereiken dat er geen aparte club benoemd wordt binnen een club. Daarnaast had “De club van 100” een maximum van 100 leden maar geldt er nu in principe geen maximum.

Lees hier de brief in PDF
Geef je nu op:

Vul in welke naam u op het bordje vermeld wilt hebben. (Geen bordje kan natuurlijk ook)

Wij vragen aan jou:

• een eenmalige bijdrage van €50,- per seizoen zonder verplichting voor langere tijd. Na het seizoen zullen wij weer opnieuw aan jou vragen of je weer lid wilt worden voor het seizoen erop.
  • een keuze te maken uit 1 van de 3 benoemde doelen die op het inschrijfformulier staan, of wanneer je al lid bent, via de mail kenbaar gemaakt wordt. Elk jaar zullen er 3 nieuwe doelen bepaald worden waaruit je kunt kiezen. Het kiezen kan geschieden via de mail of middels een stembiljet op de feestavond.
  • tijdig opgeven voor de feestavond.

Je krijgt er:

• een vriendelijke dank je wel voor namens ons vanuit de sponsorcommissie.
  • een feestavond voor jou en een introduce waarbij iedereen 5 consumpties krijgt vanuit de club. Daarnaast zal er tijdens de avond gezorgd worden voor een goed stuk muziek en zal een hapje zeker niet ontbreken.
  • een samen gekozen goed doel waaraan de opbrengsten besteed zullen worden. Het kiezen en de bekendmaking zal op de avond zelf gebeuren zodat direct duidelijk is waaraan de bijdrage besteed zal worden.

In een begeleide pagina vindt je de goede doelen voor seizoen 2021-2022 waaruit gekozen kan worden op de feestavond. De avond zelf staat, rekening houdend met de dan gelden regels rondom Corona, gepland op zaterdag 21 mei. Indien de regels een feestavond in de weg staan, zal middels mail toch gevraagd worden een stem uit te brengen voor het goede doel zodat in ieder geval het gekozen doel uitgevoerd kan worden. Indien mogelijk zal de feestavond op een ander moment plaats vinden.

De doelen voor seizoen 2021-2022 zijn:

• Aanschaf “extra” trainingshulpmiddelen anders dan de standaard trainingsmiddelen die er al zijn. Denk hierbij niet aan pionnen, hesjes, enz. maar denk hierbij aan bijvoorbeeld een muur om vrije trappen te oefenen, of SMART goals waardoor een speler zijn traptechniek kan verbeteren.
  • Terreinveiligheid terrein FC Tilburg:
    Door de wekelijkse toename van activiteiten op ons terrein wordt de kans op een (voetbal)ongeluk op het veld steeds groter. Op dit moment zijn er best al wel wat middelen om eerste hulp te verlenen echter is het maar de vraag of iedereen weet waar hij of zij deze kan vinden. Daarnaast zijn er diverse BHV-ers op het terrein aanwezig die namens de club opereren of op het werk deze activiteiten uitvoeren, ken jij ze????
    Indien voor dit doel gekozen wordt is het de bedoeling dat er een plan van aanpak opgesteld gaat worden met daarin aanbevelingen om de terreinveiligheid te verbeteren. Het geld zal gebruikt worden om zoveel mogelijk aanbevelingen uit te voeren. Denk hierbij aan wegbewijzering voor bijvoorbeeld het AED apparaat of bijvoorbeeld een app waarin de aanwezige BHV-ers inzichtelijk gemaakt worden.
  • Bijdrage nieuwe kantine:
    Zoals iedereen weet is FC Tilburg druk bezig met de plannen voor het bouwen van een nieuwe kantine. Om dit te realiseren en om zoveel mogelijk wensen uit te kunnen voeren is hier heel veel geld nodig. Indien voor dit punt gekozen zal de bijdrage volledig benut worden aan de bouw van de kantine. Het betreft niet de bouw van de kantine zelf maar vooral de interne aankleding ervan.

VOETBAL.NL

Nieuwbouw Paviljoen FC Tilburg
Help jij ons?

Klik hier voor alle informatie!