VOAB JO11-6 – FC Tilburg JO11-3

26 november 2017

Vandaag kon het wel een een moeilijke wedstrijd worden. VOAB JO11-6 staan namelijk tweede in de competitie. Maar daar merkten we toch niet zo veel van, want na 5 minuten kreeg Fatih de eerste kans. Jammer de paal stond weer eens in de weg en dus geen goal. Ook was er een kans voor Diëgo maar die wilde er ook niet in. Het leek er op dat we de bal maar niet in het doel kregen. Toen was er ook een aanval die via Jorn liep en hij kreeg de bal bij Mert….. maar jammer het wilde maar niet lukken. Dan in de 10de minuut kregen we ondanks het goede keeperswerk van Toon, toch een doelpunt tegen 1-0. We bleven na dat doelpunt goed voetballen en probeerden de gelijkmaker te maken. Maar wat we ook probeerde het lukte gewoon niet. Net voor het rustsignaal maakte VOAB nog een doelpunt en gingen we met 2-0 de rust in.

In de tweede helft wilden we niets liever dan een goal maken. Er werd goed voetbal gespeeld. We hebben mooie combinaties gezien van Jakub. Ook Reno was echt goed bezig op het middenveld maar ook in de verdediging. VOAB had ook wel veel geluk, bij hen lukte alles. Zelfs een mislukt schot ging over Toon heen in het doel 3-0. Toch gaven we niet op, door een snelle combinatie door Dain kwam Tobias voor de keeper uit van VOAB, maar schoot tegen de keeper… jammer. Omze verdedigers Sem en Kemal deden stinkent goed hun best en hielden ook veel aanvallen tegen. Toch maakte VOAB nog een goal en ging de wedstrijd uiteindelijk verloren met 4-0.

Jullie hebben allemaal je uitstekende best gedaan…… jammer dat we de wedstrijd niet in ons voordeel kunnen beslissen.

Kanjer van de week: Mert omdat hij heel hard heeft gewerkt op het veld en veel heeft tegen gehouden.

Ingrid en Jan