Verslag FC-tilburg 5 – Zigo 6

25 september 2017

Het is zondag morgen de mannen verzamelen om 10 uur bij de kantine van FC-tilburg.
De opstelling word door Erik in de kleedkamer bekend gemaakt.
We starten als volgt:
Dirk in het doel met daarvoor Erik op rechts, Jaap en Jorn in het centrum en op links begint Cas.
op het middenveld start Bas vanaf rechts Bart en Bjorn centraal en Gerard neemt de linkerkant onder zijn hoede en tot slot staan Pim en Roy voorin.

De wedstrijd starten met een paar aardige kansen voor FC-Tilburg, door het nog vrij natte veld was het even zoeken of we de bal via de lucht of over de grond naar elkaar moesten spelen.
Na 10 minuten kreeg FC-Tilburg grip op het middenveld, dit gaf meer rust zo konden we de ruimte achter de verdediging van Zigo goed benutten.
We zijn 20 minuten in de eerste helft onderweg toen bas op een wijze ( die in de rust nog na besproken werd) de bal in de verre bovenhoek wist te schieten.
de daarop volgende 10 minuten scoorde Roy de 2-0.
De eerste helft werd op een rustig tempo uitgespeeld doordat het goed functionerende middenveld en de solide verdediging de pot goed wisten dicht te houden tot aan het rust signaal.
In de rust werd het een en ander doorgesproken. 3 wissels werden toegepast.
Huib kwam voor Erik, Aron kwam voor Gerard en Tim kwam tot slot voor Cas in het veld.

De tweede helft was weer voor FC-Tilburg, Zigo kwam zo nu en dan is met een schot uit de 2e lijn. Maar hier wist Dirk wel raad mee en hield zijn doel schoon ( Clean sheet en je hoort ze niet zou onze Tim zeggen.)
Na rust was het Aron die voor de 3-0 tekende die een voorzet om wist te zetten in een doelpunten. ( ook hier telt schutter is koning).
Dit was de nekslag voor Zigo, de wedstrijd was gespeeld.
FC-Tilburg wist na de 3-0 nog 2 doelpunten te maken. Deze kwamen op naam van Bas en Roy.
Dit bepaalde de uitslag op 5-0.
FC-Tilburg heeft het bekeravontuur hiermee verlengd.
Met deze fantastische statistieken
3x gespeeld 9 punten
7 doelpunten voor en 0 tegen.

Een super start, op naar de dubbel dit jaar mannen! We zijn goed op weg!
Toeschouwersaantal: 15