Verschillende acties bij FC Tilburg

12 september 2021

Beste leden van FC Tilburg,

Hier volgt een bericht over de verschillende acties die op dit moment lopen of binnenkort gaan lopen. Met deze acties kunnen we makkelijk geld ophalen voor de club. Op vele manieren kan iedereen zijn steentje bijdragen. Wil je nog meer doen voor de club op het gebied van activiteiten en acties? Mail dan naar: activiteiten@fc-tilburg.nl Alle hulp en ideeën zijn van harte welkom.

PLUS “Sponsorpunten”

Van 5 september t/m 13 november 2021 ontvang je een sponsorpunt bij elke €10,- aan boodschappen bij de PLUS. Bij geselecteerde actieproducten ontvang je zelfs extra sponsorpunten. Een sponsorpunt is een kraskaartje met een QR-code en een unieke code. De codes kunnen worden ingevoerd op de website: www.plus.nl/sponsorpunten. Selecteer hierbij FC Tilburg. PLUS IJsselstein, De Rooi Pannen & Pieter Vreedeplein stelt in totaal €16.250,- beschikbaar voor de deelnemende clubs in Tilburg. Hoe meer sponsorpunten we verzamelen met z’n allen, hoe meer geld we ophalen voor de club.

Lukt het niet om de punten in te voeren? Dan kunnen wij natuurlijk helpen. Geef het kraskaartje af in de kantine of mail de codes naar activiteiten@fc-tilburg.nl

 

 

 

Albert Heijn en KNVB “Voetbalpassie”

Van 13 september t/m 3 oktober kan je in de AH app sparen voor de clubkas van FC Tilburg. Geef vanaf nu alvast aan voor welke club je wilt sparen. Dit doe je als volgt:

 • Download de AH app
 • Ga naar de voetbalpassie tegel onder “ Mijn Albert Heijn”
 • Bevestig je deelname aan voetbalpassie en kies FC Tilburg
 • Bevestig dat je mee wil doen aan de winactie om zelf kans te maken op leuke prijzen
 • Laat je Persoonlijke Bonuskaart scannen bij het afrekenen van de boodschappen

Je ontvangt bij elke €1 aan deelnemende producten een Voetbalpassiepunt. Voor elke 10 punten ontvangt de club €1.

 VriendenLoterij

FC Tilburg is aangesloten bij de VriendenLoterij. Dit wil zeggen dat je met jouw lot/loten maandelijks de club kunt steunen. De helft van de kosten van een lot gaan namelijk naar FC Tilburg. Zet je loten dus op naam van FC Tilburg als je al meespeelt.

Binnenkort gaan we in samenwerking met de VriendenLoterij een belactie opzetten om meer van onze leden bekend te maken met deze actie. We genereren niet alleen maandelijkse inkomsten met ieder lot dat op naam van FC Tilburg staat, maar ook eenmalige inkomsten door middel van deelname aan de belactie en we maken als club ook nog eens kans op €5.000,- euro. We zijn hiervoor op zoek naar personen die het leuk vinden om hiervoor één avondje te bellen met onze leden. Dit kan natuurlijk ook met jouw hele team.

Grote Clubactie

Vanaf 18 september mogen er weer loten verkocht worden voor de Grote Clubactie. We hebben voor alle jeugdleden t/m de onder 13 een verkoopboekje om langs de familie, vrienden, kennissen en buren te gaan. Een lot kost €3,- en daarvan gaat €2,40 direct naar de clubkas. Dat is dus een super mooi bedrag.

Loten kunnen niet alleen verkocht worden door middel van de papieren verkoopboekjes maar ook online via de Grote Clubactie. Super makkelijk dus om door te sturen via whatsapp, email, social media enz.  Ieder lid krijgt een persoonlijke pagina (en QR code), zodat het aantal verkochte loten kan worden bijgehouden per lid. De 3 personen die de meeste loten verkopen ontvangen een cadeaubon van Intersport en wie weet nog meer. Wij zijn nog bezig om weer een te gekke prijs te regelen voor het team dat totaal de meeste loten verkoopt.

Vorig jaar hebben we €1.471,80 opgehaald, gaan we daar dit jaar overheen?

De verkoopboekjes worden uitgedeeld door de leiders van de jeugdelftallen op zaterdag 18 september. Leiders ontvangen de verkoopboekjes in het secretariaat. Heel veel plezier met de verkoop en voor vragen kun je terecht bij: activiteiten@fc-tilburg.nl

De Grote Clubactie is een jaarlijks terugkerende actie. Hiervoor zouden we graag 1 of meerdere personen hebben die de organisatie op zich zouden willen nemen. Zo kunnen we nog meer voordeel uit deze actie halen.

Intersport

Bij de Intersport op het Pieter Vreedeplein kun je terecht voor onze kledinglijn. Je krijgt korting op de kleding als je je aanmeldt voor het VIP programma van Intersport in de app en daar aangeeft dat je bij FC Tilburg hoort. Hiermee krijg je niet alleen korting op de kleding, maar spaar je ook voor jezelf en FC Tilburg. Je ontvangt 2,5% van je aankoop als tegoed voor volgende aankopen. Dit bedrag gaat eveneens naar de club.

Aanmelden voor het VIP programma kan door een account aan te maken bij Intersport. Vervolgens doorloop je de volgende stappen. Het wachtwoord is fctilburg.

Sponsorkliks

Bestel jij vaak iets online? Doe dit dan vanaf nu via de website van sponsorkliks: www.sponsorkliks.com. Ga via deze site naar jouw favoriete webwinkel en shop er op los zoals je gewend bent. FC Tilburg ontvangt vervolgens een percentage van jouw aankoop. Deelnemende winkels zijn bijvoorbeeld: Coolblue, Thuisbezorgd, Bol.com, AliXpress, Greetz, Mediamarkt, Centerparcs, HEMA, Airbnb, Aktiesport, Adidas, Blokker,  PLUS en veel meer.

Veel acties tegelijkertijd dus op het moment. Helaas hebben we daar geen invloed op. Maar dat wil wel zeggen dat er voor iedereen wel iets is waarmee je de club kan helpen.

 • Doe je al boodschappen bij PLUS en/of Albert Heijn? Verzilver dan je punten!
 • Speel je al mee met de VriendenLoterij? Zet dan jouw goede doel op FC Tilburg!
 • Heb je een zoon of dochter onder 13 bij de club voetballen? Maak ze dan enthousiast om zoveel mogelijk loten te verkopen bij jullie in de buurt of aan familie/vrienden/kennissen. Of verkoop zelf online loten.
 • Meld je aan bij FC Tilburg in de Intersport app, ontvang korting op de kledinglijn van de club en spaar mee voor jezelf en de club.
 • Denk bij je online aankopen aan Sponsorkliks.
 • Altijd al iets willen doen voor de club op dit gebied? Stuur dan een mail naar activiteiten@fc-tilburg.nl. We zijn op zoek naar nieuwe ideeën, acties en mensen op zeer korte termijn.

Bedankt voor het lezen allemaal en heel veel plezier met het nieuwe voetbalseizoen. Tot snel!

Met sportieve groet,

Activiteiten FC Tilburg

VOETBAL.NL