SVSSS JO11-5 – FC Tilburg JO11-3 – (uitslag 0-9)

25 september 2017

2 september 2017

Vandaag begonnen we als nieuwe club, FC TILBURG aan de eerste wedstrijd. Er heerste een gezonde spanning bij spelers, trainers en ouders. Na een goede warming up begon de wedstrijd.  De spanning werd doorbroken door een doelpunt van FC TILBURG in de 10e minuut, 0-1. Daarna kon je zien dat er nog beter werd overgespeeld en het steeds makkelijker werd om te scoren. We stonden met de rust met 0-4 voor.

Dit was ook mede te danken aan de ouders die zeer positief aanmoedigden langs de lijn.

De tweede helft was niet anders dan de eerste, goed overspelen en heel veel kansen krijgen waardoor we nog 5x scoorden. De einduitslag  werd dus 0-9.

Wij zijn zeer tevreden over het spel van de kinderen, iedereen speelde goed samen;  Jorn(2x gescoord), Dain(2x gescoord), Diëgo(2x gescoord), Jakub (3x gescoord), Kemal super goed verdedigd en eigenlijk 1x gescoord als Jakub hem niet afgesnoept had, Reno super inzet getoond, uitgeprobeerd als aanvaller maar het verdedigen zit in hem. Sem als vaste rots in de branding achterin stond hij zijn mannetje, Fatih heeft alles gegeven ondanks zijn blessure, Mert die heel stoer met de eerste wedstrijd in de goal wilde, weinig te doen gehad maar toen het nodig was verdedigde hij het doel goed.

Wij zijn zeer trots op jullie.

Ingrid en Jan