Start voetbalseizoen

17 augustus 2020
De vakanties zitten er inmiddels voor de meesten van ons (bijna) op. Een aantal teams is al begonnen te trainen, aanstaande maandag 17 augustus kan en mag weer iedereen beginnen. Het trainingsschema staat op de website.
Ondertussen zijn we nog steeds gebonden aan Coronamaatregelen en hebben we wat nieuwe huisregels voor de start van het nieuwe seizoen.
Neem onderstaande afspraken tot je en houd je eraan! Tot nu toe gaat dit, met wat hobbels prima.
Spreek elkaar er ook op aan.
Algemene afspraken: gebruik je gezond verstand:
  • Heb je klachten: blijf thuis en laat je testen.
  • Houd 1,5 meter afstand met personen van 18 jaar en ouder (niet tijdens het sporten)
  • Was je handen! Vermijd drukte: het complex is groot genoeg om afstand te houden, dat geldt ook voor het terras.
  • Schud geen handen, hang elkaar niet om de nek.
  • Niet schreeuwen en zingen.
  • Doe het samen: doe je het niet voor jezelf dan voor de andere leden.

Gebruik kleedkamers: kom zoveel mogelijk omgekleed naar de club

• De kleedkamers blijven, tot nader order, voor iedereen gesloten (uitzonderingen zijn mogelijk: neem contact op met bestuur)
  • Voor (oefen)wedstrijden kan wel gebruik gemaakt worden van kleedkamers (max. 8 spelers per kleedkamer, 2 personen tegelijk onder de douche (in units 4), en afstand houden).
  • Geen wedstrijdbesprekingen in de kleedkamer.
  • In de rust zoveel mogelijk op veld blijven.
  • De verantwoordelijkheid voor juist gebruik ligt bij de trainer en leider.

Kantine: blijf zoveel mogelijk buiten

• Let op en houd rekening met de aangegeven routing voor toiletgebruik en bestellingen.
  • Ingang is de hoofdingang, uitgang is bij de bar.
  • Ga op het terras zitten.
  • Betaal zoveel mogelijk met PIN.
Tot snel bij FC Tilburg. Maak er wat van!
Bestuur FC Tilburg