Spaar ook mee voor FC Tilburg

25 februari 2018

Elke sportvereniging kan wel een steuntje in de rug gebruiken. Daarom stelt Jumbo voor deze ‘Sparen voor je Sportvereniging’ actie onder de deelnemende verenigingen, per regio, een te verdelen budget beschikbaar.

Sportverenigingen hebben aangegeven waar ze graag voor willen sparen. Denk bijvoorbeeld aan trainingsmateriaal, verzorgingsproducten, sportveldinrichting, een hangbank of een klimpaal.

Hoe kan ik sparen voor mijn sportvereniging?

Tijdens de actieperiode ontvang je bij iedere € 10,- een punt met een unieke code bij de deelnemende Jumbo-winkels. Op deze website kun je heel eenvoudig jouw punten toewijzen aan een deelnemende sportvereniging. Iedere vereniging heeft haar spaardoelen aangegeven. Help jij mee deze spaardoelen te realiseren?

Hoe meer punten je verzamelt voor FC Tilburg, hoe groter het bedrag dat we kunnen besteden aan spel- en leermaterialen. Aan het einde van de actie wordt per regio het beschikbare budget verdeeld over alle deelnemende sportverenigingen op basis van het aantal ontvangen punten. De hoogte van het bedrag per regio wordt gebaseerd op het aantal verenigingen in die regio.