Scoren voor de club

26 maart 2018

Aankondiging Scoren voor de Clubactie!

U krast toch ook mee?

Beste clubleden, ouders, donateurs en iedereen die de club een warm hart toedraagt;

FC Tilburg organiseert een geldinzamelactie voor uitbreiding van materialen en activiteiten voor de jeugdafdeling.

Data actieperiode:    16 april 2018 t/m 31 mei 2018

Voor onze geldinzamelactie wordt o.a. de ‘Scoren voor de Club!’ actie ingezet. Scoren voor de Club! ondersteunt amateur sportclubs en verenigingen op het gebied van geldwerving. Op leuke en speelse wijze wordt er door onze leden met de ‘Scorekaarten’ geld ingezameld voor de club. Tot 85% van de opbrengsten gaat rechtstreeks naar onze clubkas! Voor deze inzamelactie gaan de jeugd clubleden tm J013 allemaal een ‘Scorekaart’ ontvangen.

De Scorekaart werkt heel simpel:

1. Donateurs (ouders, familie, vrienden, buren etc.) krassen één of meerdere vakjes op de Scorekaart open
  2. Het bedrag wat men open krast is de donatie aan de club (maximaal € 2,50 per vakje)
  3. Iedere donateur ontvangt maar liefst 8 interessante korting coupons per open gekrast vakje, als dank voor deelname (flinke kortingen op entree van bijv. Madame Tussauds, Wildlands, Thuisbezorgd en diverse wellness centra)

Let op: de Scorekaart is geld waard en dient samen met de Geld envelop terug ingeleverd te worden!

Prijzen!

Natuurlijk hebben we leuke prijzen voor de leden die hun best doen voor de club J
Prijzen (individueel)

1e prijs:       Bioscoopbon voor 2 personen

2e prijs:      Voetbal

3e prijs:      Consumptie munten kantine

Teamprijs:

Voor het team dat samen de hoogste opbrengsten scoort is er een leuke teamprijs, maar dat blijft nog even een verrassing!

Zorg ervoor dat ALLE vakjes van jouw Scorekaart open gekrast worden! Succes!

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met onze actie coördinatoren:

Namens de vereniging HARTELIJK DANK!