Scoren voor de club (O8 t/m O13)

7 april 2018

Beste ouders,
vanaf 16 april start de actie “Scoren voor de club” bij FC Tilburg.
Alle kinderen van J08 t/m J013 gaan voor deze actie worden ingezet. De actie is heel simpel. Ze krijgen allemaal een kaart met krasvakjes mee. Wanneer iemand zo’n vakje open krast staat er een bedrag onder van 1 euro, 1,50, 2 euro of 2,50. Degene die gekrast heeft sponsort daarmee het bedrag aan onze club. Hiermee kunnen we veel sponsorgeld ophalen dat gegarandeerd voor de jeugd wordt ingezet. De actie loopt 6 weken (tot het weekend van 2-3 juni). We hopen dat alle kaarten gekrast worden. Als dat lukt hebben we meer dan 8000,- opgehaald. Nou daar kunnen we voor de jeugd heel wat leuke dingen mee doen!
De komende week gaan 2 ouders, die helpen bij de actie, alle teams langs om de spelers in te lichten en de kaarten uit te delen. We rekenen erop dat u als ouders uw kind helpt met de actie.
Er is voor de kinderen ook een prijs te winnen! Degene die het snelst zijn kaart vol heeft maakt kans op een prijs en ook het snelste team kan een prijs verwachten.