Samenwerking Intersport Pieter Vreedeplein en FC Tilburg voor vier jaar vanaf 1 juli 2020

24 juli 2020

We lopen er al goed gekleed bij als FC Tilburg en het merk Jako blijven we ook dragen alleen het wedstrijdshirt zal zoals dat heet iets meer tailor made worden. Wat wel veranderd is dat we dit allemaal laten lopen via Intersport op het Pieter Vreedeplein midden in het centrum van Tilburg. Onze kledinglijn zal in de winkel komen te hangen en via de te installeren app ontvang je kortingen op de aanschaf van clubkleding, maar ook op andere artikelen in de winkel en sponsor je FC Tilburg gelijk.

Intersport zal zich verder introduceren bij de start van het seizoen, maar tot die tijd kun je alvast snel de app downloaden om gelijk te profiteren van de kortingen en aanbiedingen die Intersport heeft. Vergeet vooral niet de code fctilburg te activeren in de app op die manier weten ze bij Intersport ook dat je bij FC Tilburg hoort.

Wil je al snel spelen in het nieuwe wedstrijdshirt probeer hier dan een sponsor voor te vinden en neem contact op met sponsoring@fc-tilburg.nl die helpen je verder. De komende twee maanden zullen we jullie verder informeren over de samenwerking die we met FC Tilburg aangaan met verschillende partijen om gezamenlijk met jullie de leden onze bloeiende vereniging als de Voetbalclub van Tilburg neer te zetten.

De Intersport VIP app algemeen:

• INTERSPORT heeft een VIP-programma. Dit houdt in dat je bij bijna op al je aankopen kunt sparen voor korting op je volgende aankoop bij INTERSPORT.

Hoe kun je sparen?
    Om te sparen heb je geen plastic pasje meer nodig, maar de INTERSPORT VIP-app. Om maximaal te kunnen profiteren van alle voordelen is het van belang dat je de INTERSPORT VIP-app download. Deze app is gratis te downloaden in de Google Play store en de App store.

Als VIP-member geniet je dan onder andere van de volgende voordelen:

• Je spaart 2,5% VIP-saldo op al je aankopen.
  • Je ontvangt exclusieve acties en aanbiedingen.
  • Je bent altijd op de hoogte van de laatste product releases en nieuwste collecties.

Wat is er dan zo bijzonder aan deze app voor jullie als Club?

• Als de leden zich ook nog lid maken in de VIP-app van jullie club, wordt er op elke aankoop ook nog eens 2,5% gespaard voor de club!
  • Dus aan het einde van elk jaar komt er een gespaard bedrag vrij voor de club om die te kunnen investeren in goederen voor de club.
  • Om de leden van jullie club aan te melden moeten zij zelf zich ‘aanmelden’ met een activatie code. Deze activatie code is dus van groot belang!

Ons gezamenlijk doel moet dus zijn om zoveel mogelijk leden in onze VIP-app te krijgen, wat uiteraard voor ons veel voordelen heeft. Maar nu is het ook van belang dat zij zich lid maken van jullie club zodat jullie er ook veel voordeel aan gaan hebben
Uiteraard hebben jullie dan nog de activatie code nodig. Voor jullie club is die:

fctilburg

Alvast bedankt voor jullie medewerking en laten we aankomend seizoen op alle vlakken weer gaan scoren!