Rondje -> Joris Jacobs

1 juni 2020

Joris Jacobs doet ook mee met het rondje fc tilburgers:

Bedankt Romina/Romini

Momenteel geen rondjes in de kantine dus we doen nu een rondje FC Tilburgers ⚪️🟡🔵⚫️
Kom je aan de beurt vergeet ons dan niet te taggen.
Hopelijk kunnen we snel weer een echt rondje geven.

Elftal vragen aan een FC Tilburger.
1. Stel je zelf eens voor?
Joris Jacobs, ik ben 40 jaar en woon samen met Loes.

2. Wat doe je bij de club/ In welk team speel je?
Ik speel bij Tilburg 7, daarnaast doe ik wat hand en spandiensten binnen de club indien gevraagd.

3. Wat zijn je hobby’s buiten het voetbal?
Momenteel verveel ik me vooral, maar “vroeger” ging ik gezellig uit eten en naar de kroeg 😁 daarnaast vind ik darten en poolen ook erg leuk.

4. Bij welke clubs heb je allemaal gevoetbald?
TSV Noad en nu bij Fc Tilburg

5. Wat is je favoriete voetbalclub?
Ajax Amsterdam

6. Waar is het gezelligste clubhuis?
Die van Noad was mijn tweede huis dus ik denk dat dat hem is. Heb ook aardig wat leuke middagen en avonden gehad in andere kantines, maar thuiskomen deed ik maar op een plek.

7. Wat is je hoogtepunt in je voetbalcarrière?
Die kan ik niet opnoemen, zoveel😂.
Als onderdeel van de staf staan me vooral de kampioenschappen van de A1 van Noad en het 2e van FC Tilburg, maar ook de handhaving met Noad 1 uit een kansloze positie, het meest bij.

8. Wat is het dieptepunt uit je voetbalcarrière?
De vele vreemde blessures van de afgelopen vijf jaar. Maar het laatste seizoen Noad 1 heeft me wel wakker gehouden, zeg maar.

9. Welke voetballer is je voorbeeld?
Heb niet echt een voorbeeld, ik kan er toch niet tegenop. Maar Het Milaan Trio heb ik nog altijd hoog zitten. Vooral ook omdat we 88 wonnen en daarna met Rijkaard de Champions League.

10. Wat wil je de mensen meegeven in deze moeilijke tijd?
Hoop en liefde. Maar vooral het eerste. Dat we er maar snel weer een mogen pakken samen.

11. Welk FC Tilburger moet de volgende zijn in deze rubriek?
Levi Kivits (Tessa de Raadt)

Ps. Bij vraag 11 mag het niet iemand zijn van je eigen elftal zodat verschillende teams terug komen in dit rubriek.