OVC JO11-2 – FC Tilburg JO11-3 (7-2)

12 november 2017

Vandaag moesten we tegen OVC’26 JO11-2. Het was mooi weer, de zon scheen en we hadden vandaag een jarige, Jorn wordt vandaag 9 jaar. Vanaf het begin kon je zien dat OVC sterker aan het duel begon. Onze verdediging had het zwaar, toch bleef Sem goed verdedigen. Ook Kemal had veel te doen, maar kon ook niet voorkomen dat OVC al naar 5 minuten scoorde 1-0. Ondanks dat OVC sterker was, kregen wij  ook kansjes. De eerste kans was voor Fatih, maar helaas. De spitsen van OVC waren snel en het ging hard met de doelpunten, we keken al snel tegen een 4-0 achterstand aan. Jammer genoeg viel  Dain uit met een knie blessure. Toen we beter gingen overspelen, zag je dat we kansen kregen. Daardoor kwamen we op 4-1 door een pass van Mert op Jakub, die de bal heel goed in schoot. Echter na een hoekschop kregen we een doelpunt tegen en stond het 5-1. Dit was de rust stand.

We begonnen de tweede helft veel beter. En dat zag je omdat we steeds vaker op hun helft kwamen en Jorn steeds vaker de bal kreeg. Een bal van Reno op rechts naar Tobias was goed. Tobias gaf de bal goed voor op Diëgo, die helaas net over kopte. Toon deed zijn uiterste best, maar kon niet voorkomen dat OVC daarna twee keer kon scoren en de stand op 7-1 bracht. We maakten toch nog een doelpunt. Vlak voor het einde was het Jakub die zag dat de keeper ver voor zijn doel stond en hij een mooi boogballetje schoot, hij maakte zijn tweede doelpunt. Dit bracht de einduitslag op 7-2.

Het was te zien dat de tegenstander sterker was, maar je ziet dat als we feller op de bal zijn, dat elke tegenstander het moelijk heeft…..(bal opeten!)

Kanjer van de week: Jakub omdat hij twee keer wist te scoren in deze moelijke wedstrijd.

Ingrid en Jan

VOETBAL.NL