OPEN MIDDAGEN wandelvoetbal

16 mei 2022

Bij FC Tilburg zijn er vanaf het begin af aan een aantal mannen actief bij het wandelvoetbal (Walking Football).

Iedere donderdagmiddag verzamelen zij om 13.30 uur om zich om te kleden en van 14.00 uur tot 15.00 uur gezamelijk een balletje te trappen.
De één wat fanatieker dan de ander.

wandelvoet bal houdt 60+ ers scherp

Het lijkt ons leuk om deze gezellige club uit te breiden naar een grotere club gezellige mensen.
Daarom houden we in juni een aantal open middagen voor vrouwen van 50+ en mannen van 60+ die graag nog met voetbal bezig willen zijn.

Lekker in beweging blijven

zou wandelvoet bal iet s voor mij zijn?

probeer het nu!
Bij de komende open trainingen worden alle nieuwkomers aan een ‘maatje’ gekoppeld om vertrouwd te raken met de spelregels.
Voor kleding wordt gezorgd. je hoeft alleen zelf alleen een handdoek en (sport) schoenen mee te brengen.

Geen voet balachtergrond?

gewoon goan!
Na afloop volgt dan de derde helft met een hapje en een drankje. Dit duurt meestal tot ongeveer 17.00 uur.
Zien we je op 1 van onze open trainingen?

VOETBAL.NL