Nieuwsupdate

25 augustus 2017

Nog een paar weken tot de competitiestart van FC Tilburg en we willen jullie graag informeren over de stand van zaken.

Er is de afgelopen 2 maanden veel werk verzet op verschillende niveaus. Zo is er extra opslagruimte en materiaal bijgekomen, is de kantine door een groep vrijwilligers prachtig opgeknapt om beter bij de nieuwe club te passen (waarvoor reuze dank!) en zijn de 3 verenigingen juridisch en vooral voetbaltechnisch samengevoegd. Ook zijn de nieuwe tenues bijna gereed, dus binnenkort kan iedereen in het nieuwe tenue met onze hoofdsponsor Blicon spelen. En ondertussen is onze club de 1000 leden al lang gepasseerd en groeien we nog wekelijks! Zowel bij de jongens als bij de meiden/vrouwen waar we na de EK winst nog een ware groeispurt zien.

Maar we moeten ook nog enkele hindernissen nemen.

1. Het aantal kleedkamers is door een vertraging bij de gemeente nog niet uitgebreid en dit wordt t/m oktober op de zaterdagen passen en meten.
  2. Er staan nog verschillende posities in het vrijwilligersbeleid open. (Zie lijst op de site.) Denk met name aan barmedewerkers, en heel belangrijk: Terreinmedewerkers. Wil je zelf je handen mee uit de mouwen steken of ken je iemand? Dan horen we het graag. Doe je dit incidenteel, prachtig!!! Wil je structureel meehelpen, dan is er een vrijwilligersvergoeding mogelijk.

Komende zondag is het kennismakingstoernooi en er zijn veel inschrijvingen. Ook worden de collages van NOAD en RKTVV in de kantine onthult. Een mooie dag om de nieuwe club te leren kennen. Jij komt toch ook?

Graag tot gauw en heb je adviezen over hoe iets beter kan, dan horen we het graag. Laten we er samen een mooie start van maken!