Nieuwsupdate juni 2018

1 juni 2018

Zoals u waarschijnlijk gemerkt heeft in uw mailbox is er een nieuwe privacywet van kracht. Naast alle andere mails hieromtrent zit er nu ook een mail van FCT bij. Wij willen op deze manier graag aangeven welke gegevens de club van u beheert. Wij hebben bijeenkomsten over dit onderwerp bijgewoond en zijn bezig de nieuwe wet geheel te implementeren. U kunt op de ALV in het najaar een toelichting hierop verwachten.

Als er nu al vragen zijn kunt u deze natuurlijk altijd stellen. Heeft u geen mail ontvangen, check dan uw spambox of wij hebben geen mailadres van u. In dat geval vragen we u ook contact op te nemen met het bestuur.

We gaan ook richting het einde van het seizoen, maar er zijn nog verschillende teams die vol ten strijde zullen trekken. Bij de jeugd en ook de senioren liggen er kampioenschappen in het verschiet. En dan is er bij FCT1-FCT2 en JO19-1 nog een toetje in de vorm van nacompetitie. Komt u onze teams mee aanmoedigen?

De afsluiting van het seizoen staat ook bol van gezellige activiteiten…. Het Brabants Veteranentoernooi op zaterdag 9 juni en het BBQ toernooi op zaterdag 16 juni. (Wil je bij het BBQ toernooi een vorkje meeprikken? Dat kan voor 10€, meld je even aan vóór 3 juni – loesjerijnen@hotmail.nl) Deze BBQ gaat vloeiend over in het eindfeest! Er zijn twee DJ’s en dat allemaal natuurlijk tegen de gereduceerde clubavondprijzen!

Voor de duidelijkheid: Dit feest is voor ALLE leden, aanhang en toeschouwers. Het vrijwilligersfeest willen we goed neerzetten en zal daarom in het najaar plaatsvinden.

Voor volgend jaar zoeken we o.a. nog een aantal trainers. Kijk op de site voor de vacatures en zoals we vorige keer al aangaven willen we graag de activiteitencommissie uitbreiden. Meld je dus hiervoor aan, dan kunnen we ook volgend jaar voor de nodige gezelligheid naast het sporten zorgen.

We wensen iedereen veel succes en plezier bij de laatste wedstrijden en hopen jullie bij de activiteiten terug te zien.

Het bestuur

PS: De jeugdopleiding van Willem II heeft ons complex definitief verlaten aldus de krant. De voorbereidingen voor wat betreft de overdracht van het voormalige RKTVV-terrein zijn in volle gang, maar opmerkelijk genoeg hebben we nog geen bevestiging vanuit de gemeente.