Nieuwe scheidsrechters

7 juni 2018

Fc Tilburg boekt weer succes met twee kersvers opgeleide scheidsrechters.

Op vrijdag 18 mei hebben Emiel van Engelen en Mark Sewpersad hun fel begeerde scheidsrechters badge behaald. Zij zullen met trots wedstrijden gaan fluiten…..Emiel voornamelijk bij de jeugd en Mark, die ook als leider bij de JO17-1 fungeert, bij de senioren op zondag.
Wij feliciteren beide heren met dit behaalde succes en wensen hen een mooie carrière  bij FC Tilburg toe.
Ook in het nieuwe seizoen gaan er weer cursussen starten voor verenigingsscheidsrechters, zowel voor het leiden van pupillen-, als voor junioren en seniorenwedstrijden. Heb je interesse en wil je meer informatie….geef je dan nu al op bij de jeugdcommisiie, of bij Rob Waijers, scheidsrechter coördinator.
Voetballen geeft plezier, maar ook het leiden van wedstrijden. Geef je nu op…..!