MICHAEL DE BOER VERLENGT CONTRACT BIJ FC TILBURG

6 februari 2022

Michaël de Boer is ook de komende twee seizoenen hoofdtrainer van FC Tilburg. Het contract werd op donderdag 27 januari jongstleden ondertekend door Michaël de Boer en het bestuur van FC Tilburg.

Michaël begint daarmee in augustus 2022 aan zijn derde seizoen bij het eerste elftal, maar had zich zijn debuut als hoofdtrainer toch anders voorgesteld. Door de Coronaperikelen werd zijn eerste seizoen abrupt afgebroken en staan er dit seizoen slechts 7 gespeelde competitiewedstrijden op de teller. Desondanks heeft hij toch zijn UEFA B diploma behaald.

Met de aanstelling van Michaël in 2020 heeft het bestuur gekozen voor een trainer die verenigingsbreed meedenkt in het voetbalbeleid van FC Tilburg. Hij heeft de opdracht gekregen om voor de langere termijn een selectie te formeren, bestaande uit eigen opgeleide (jeugd)spelers, die voldoende competitief zijn op tweede klasse niveau. Het bestuur realiseert zich dat deze lange termijnvisie gepaard gaat met ups en downs, maar heeft er alle vertrouwen in dat Michaël de Boer deze opdracht, samen met zijn staf en collega-trainers op succesvolle wijze zal volbrengen.

We feliciteren Michaël met de verlenging van zijn contract bij FC Tilburg en wensen hem voor het huidige en komende seizoenen heel veel succes toe bij onze mooie vereniging.

VOETBAL.NL

Nieuwbouw Paviljoen FC Tilburg
Help jij ons?

Klik hier voor alle informatie!