Mega opbrengst Jumbo sparen voor je sportvereniging

14 mei 2018

spaarders bedankt!

Op vrijdag 11 mei FC Tilburg net als alle andere sportverenigingen in Tilburg de cheque ophalen van Jumbo sparen voor je sportvereniging. In de Euroscoop waren alle verenigingen samengekomen om elkaars prestaties te bekijken en de in totaal €28.000 te verdelen die Jumbo Supermarkten ter beschikking heeft gesteld. Wat hebben we het goed gedaan! We zijn op de 1e plaats geëindigd!

In totaal hebben we €2110,33 gespaard wat we kunnen uitgeven aan trainingsmateriaal of andere spullen voor de vereniging. Wij willen iedere spaarder bedanken die geholpen heeft om dit mooie bedrag bij elkaar te sparen. In het bijzonder bedanken we toch Mart, onze terreinbeheerder voor zijn honderden punten die hij verzameld heeft!

We gaan goed nadenken over waaraan we het gespaarde bedrag uitgeven om onze vereniging te verbeteren. Spaarders bedankt!!