Wil je lid worden? Dat kan. Graag zelfs.

Je kunt een keer langs komen.

Voor jeugdleden is dat bij voorkeur op zaterdagochtend of vroeg in de middag.

Senioren kunnen het beste langs komen op zondagochtend of donderdagavond.
Als je langskomt bespreken we de mogelijkheden binnen onze club.

Is het niet mogelijk om langs te komen om wat voor reden dan ook, dan kun je het online inschrijfformulier invullen.

Zodra het formulier is ingevuld krijgt de ledenadministratie en de coördinatoren een bericht dat er een aanmelding heeft plaats gevonden. De verantwoordelijke persoon binnen de verenging zal contact met je opnemen. Let wel een aanmelding betekent nog niet meteen dat je ook in een team geplaatst wordt. We zullen dit bekijken in overleg met de betreffende coördinator, de trainer/coach en met jou of je ouders.

De hoogte van de contributie wordt jaarlijks door de algemene ledenvergadering vastgesteld. Voor het seizoen 2020/2021 gelden de volgende bedragen:

• Senioren €215,- (vanaf O19)
  • Junioren €175,- (O15 t/m O19)
  • Pupillen €160,- (O9 t/m O13)
  • Mini’s €95,- (jonger dan O9)
  • Wandelvoetbal €80,-
  • 7×7 vrijdagavond €105,-
  • Rustende leden € 60,-

Bedragen zijn INCLUSIEF een bijdrage aan het kledingfonds van €15,- per jaar

Wil je voordat je lid wordt eerst een keer mee trainen om te kijken of je het wel iets vindt. Voor jeugdleden hebben we een inschrijfformulier om een proeftraining aan te vragen. Vul die in (samen met je ouders) en wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen en kijken wanneer dat het beste uit komt.

Dit formulier is niet bestemd voor seniorenleden. Senioren dienen direct het aanmeldformulier in te vullen.

Vraag een proeftraining aan

Proeftraining