Keeperstrainer gezocht!

14 september 2021

Voor het komende seizoen (2021-2022) is FC Tilburg op zoek naar een ambitieuze keeperstrainer voor onze selectie keepers. FC Tilburg is een vereniging met ca. 1175 leden. Ons eerste elftal speelt momenteel in de 2e klasse-E op zondag.

Onze ambitie is om een stabiele 2e klasser te blijven met voor het overgrote deel uit zelf opgeleide jonge spelers vanuit onze jeugdafdeling. Onze seniorenselectieteams beschikken over jonge, getalenteerde selectiekeepers. Daarnaast betrekken we graag de jeugdkeeper(s) van de JO19-1 en JO17-1 bij de trainingen van de senioren selectiekeepers.

Onze nieuwe keeperstrainer:

• Heeft bij voorkeur zelf keeperservaring in een standaard elftal.
  • Heeft bij voorkeur een keeperstrainer of keeperscoach diploma van de KNVB of is bereid dit te gaan halen.
  • Heeft bij voorkeur ervaring in het geven van keeperstraining aan selectie keepers.
  • Heeft bij voorkeur veel affiniteit met de nieuwe jonge generatie keepers.
  • Is bij voorkeur minimaal op dinsdag en donderdag beschikbaar en in overleg op de zondag.

Het bovenstaande zijn wensen, maar het belangrijkste voor ons als vereniging is dat we met jou als nieuwe keeperstrainer een goede samenwerking in de technische staf hebben met een goede ontwikkeling van onze selectie keepers tot gevolg. Herken jij jezelf in bovenstaande profiel als keeperstrainer van FC Tilburg? Wij ontvangen dan graag van jou een reactie op Email: technischcoordinator@fc-tilburg.nl.

VOETBAL.NL