JO9-4 heeft eindelijk drie punten

9 oktober 2017

Zaterdagochtend 7 oktober.

Vroeg uit de veren voor een wedstrijd uit tegen Jong Brabant. Om 9 uur zou de wedstrijd beginnen. Dat betekent om 8.10 uur wegrijden van het parkeerterrein aan de Spoordijk. Een aantal ouders had hier moeite mee waaronder uw verslaggever.

We wisten wat we konden verwachten. In de bekerwedstrijden waren we dit team ook al tegengekomen. Een leuke tegenstander van ons niveau. Door afwezigheid van Casper was ook onze man van het wisselbeleid afwezig. Verslaggever en coach van het team was hierdoor genoodzaakt de wissels te doen. Respect voor de man van het wisselbeleid. “Dirk, bij deze is besloten dat jij geen verstek meer mag laten gaan.” Door ouders is al geopperd om een megafoon aan te schaffen omdat onze helden niet echt reageerde als zijn naam werd genoemd. Laten we het houden dat de frequentie van de stem van mij niet geschikt is om de wissels te regelen.

De wedstrijd ging gelijk op. Maar onze jongens waren net wat feller. de rust gingen we met 4-1 voorsprong in. Never change a winning team ging niet op want we hebben immers 10 jongens die allemaal willen voetballen. Er moest dus wel degelijk “gechanged” worden. om de 2 minuten welteverstaan.

Doordat onze jongens al snel denken dat als het in de rust 4-1 is, dat het dan wel 8-2 wordt op het eind van de wedstrijd, kwam Jong Brabant terug in de wedstrijd.

Uiteindelijk is het dus geen 8-2 geworden maar 7-4

Gewonnen dus. Onze helden verdiende het om weer eens een wedstrijdje te winnen na twee kansloze nederlagen.

Superleuke pot waarbij de ouders en andere geïnteresseerden gewoon WEER de grote winnaar was.
Doelpunten gescoord door: Krijn Gouw 1x, Chemsadine 2x, Divanio AKA Boogy 2x, Chris 2x. Komen we op 6 doelpunten.