JO11-3 diverse verslagen

9 april 2018

25 november 2017

Vandaag is RKDSV/EDN’56 JO11-2 onze tegenstander. Vanaf de aftrap was RKDSV/EDN’56 sterk en kregen al na 2 minuten een hoekschop. Sem kon zijn verdedigende taak goed uitvoeren, ze kwamen hem niet voorbij. Hij had zelf nog kracht over om de bal een flinke trap naar voren te gevenen. Zo kwam de bal bij Jakub terecht die met een mooie voorzet Jorn bereikte en die kon de bal inschieten 1-0. Uit een hoekschop wist RKDSV/EDN’56 de gelijkmaker te scoren 1-1. De hoekschoppen van hun waren gevaarlijk, maar dat loste Reno wel op. Die kwam de verdediging telkens goed helpen. Doordat we een prima aanval opzetten was het de vraag wie hem zou scoren Jakub, Fatih nee het was Dain die goed meegelopen was en de bal in het doel schoot. Een verdiende voorspong 2-1. Omdat het niet zo wilde lukken bij RKDSV/EDN’56 werden ze wat moe, maar wij bleven door gaan. De verdediging moest wel blijven opletten, Kemal heeft diverse keren goede reddingen gemaakt, daardoor kon RKDSV/EDN’56 geen goal maken. We gingen bijna rusten en er werd nog een laatste aanval opgezet via Mert met een mooie bal op Fatih, die op zijn beurt een hele mooie voozet gaf op Jakub die er 3-1 van maakte.

In de tweede helft stonden we onder druk, je kon merken dat RKDSV/EDN’56 heel graag wilden scoren. Maar in de tweede helft kwamen ze maar niet tot scoren, omdat Toon geweldig stond te keepen. We overleefden elke aanval maar er werd niet meer tegen gecoord. Daardoor is de ruststand de einduitslag 3-1 geworden.

Kanjer van de week: Sem omdat hij super heeft gewerkt, zijn lichaam goed heeft gebruikt en een goed schot heeft met zijn linker been.

We hebben gewerkt als team. Vandaag geloofden en wilden we winnen. Hou dit vast!

Ingrid en Jan

2 december 2017

Vandaag was het koud en mistig. VCB JO11-1 is de tegenstander. De beide teams waren aan elkaar gewaagd. Het spel zat vol leuke aanvallen. Toch stonden we na 10 minuten al met 0-2 achter. De eerste grote kans was voor Diëgo, maar de keeper hield hem tegen. Je kon zien dat we steeds beter gingen voetballen. Dit werd beloond met een doelpunt dat gemaakt werd door Dain, 1-2. Er werd op elke positie goed gevoetbald, zelfs Jorn hielp de verdediging en speelde goed terug op Toon. De inzet van iedereen was 100%. De oefening die we deze week hadden gedaan, werd goed uitgevoerd door Sem, een paar keer achtervolgde hij een aanvaller en haalde hem in om de aanval te onderscheppen.  Toen Toon zich werkelijk voor de aanstormende spits gooide, kwam het tot een benauwde situatie voor het doel, maar Kemal wist de bal weg te schoppen waardoor we weer konden opbouwen voor een aanval. Mert speelde goed op het middenveld en stond diverse keren aan de basis van een aanval. Maar toch wist VCB nog een keer vanuit een hoekschop de

1-3 te maken. Hiermee gingen we rusten.

Na een praatje in de rust waren onze jongens er helemaal klaar voor. Mooi overspel naar Dain, die op zijn beurt een voorzet gaf aan Jorn, was een beloning waard. Hij maakte de aansluittreffer 2-3. Maar het duurde niet lang voordat VCB toch weer afstand nam met een goal uit een hoekschop 2-4. Zelfs Kemal ging regelmatig mee naar voren en had zelfs een goed schot, maar jammer genoeg geen goal. Dit maakte voor het goede spel niets uit want Fatih maakte de 3-4, maar ook de 4-4 door een voorzet van Dain de hij direct in het doel schoot. Met deze stand waren we nog niet tevreden en wilden voor de winst gaan. Maar dat wil zeggen dat VCB ook kansen ging krijgen. En wat we niet wilde gebeurde toch:  VCB wist er toch nog eentje in te prikken en ging de wedstrijd verloren met 4-5.

Kanjer van de week: Dain omdat hij heel hard heeft gewerkt.

Als we blijven samenspelen en ons 100% blijven inzetten zowel aanvallend als verdedigend, dan komen de overwinningen vanzelf.

Ingrid en Jan

20 januari 2018

Vandaag gingen we oefenen tegen SARTO JO11-5, dit team stond de eerste competitie helft bij JO11-2 in de poule. Het was een leuke pot voetbal met aanvallen over en weer. Maar helaas wist SARTO het eerste doelpunt te maken 1-0. Het was een goede wedstrijd, ondanks dat we achter stonden. We speelde brutaler en kregen steeds meer kansen op de gelijkmaker. We kwamen er telkens goed door via Tobias op rechts. Jakub kwam steeds voorbij de verdedigers van SARTO en kon diverse keren de bal aan Diëgo geven die dicht bij een doelpunt was. Dain was ook overal te vinden, hij kwam zelfs de verdediging helpen. Voor dat het rust was had Diëgo nog een mooie kans, maar de keeper stond in de weg. Dus we gingen met 1-0 rusten.

In het begin van de tweede helft had Reno zijn handen vol aan de aanvallers van SARTO, maar hij bleef de ballen veroveren waardoor ze geen kans kreeg om te scoren. Bij een aanval van SARTO kwam hun spits 1 op 1 te staan met Sem, onze keeper vandaag. En Sem was de baas door de bal uit het doel te houden. De tweede helft werden we steeds beter, Jorn maakte goede acties op links en had telkens een goede pass naar een medespeler. In deze wedstijd stond Mert zowel op het middenveld als in de verdediging goed te voetballen. Omdat we steeds meer gingen aanvallen was het Kemal die mee naar voren kon gaan, hij had een geweldig schot op doel, die de keeper op de lat tikte. Uit deze hoekschop,die Diëgo nam, scoorde hij de 1-1. Dit was ook echt verdient. In de laatste minuten van de wedstrijd had Fatih de grootste kans omdat hij alleen op de keeper af ging, maar jammer genoeg lukte het niet om te scoren. Echter met de allerlaatste aanval van SARTO scoorde zij toch de winnende treffer 2-1. We hebben daardoor de wedstrijd verloren, omdat er verder geen tijd meer was.

Kanjer van de week: Tobias voor zijn geweldig snelle aanvallen over rechts.

De prestatie tegen een hoger spelend team was ontzettend goed.

Ingrid en Jan

10  maart 2018

Vandaag de eerste wedstrijd na een lange winterstop. HILVARIA JO11-3 is de tegenstander. Vanaf het begin kon je zien dat we veel op de helft van HILVARIA aan het voetballen waren. Het duurde niet lang voordat de eerste kans, ook bijna een doelpunt was. Dain schoot in het zijnet. We waren veel aan de bal. Er werd goed overgespeeld waardoor er kansen kwamen. De tweede kans was van Fatih, die de bal over de keeper lopte. De bal ging via de paal uit het doel. Op rechts kwamen we ook veel door, omdat Tobias de verdediging van HILVARIA te snel af was. HILVARIA kwam af en toe bij ons in de buurt van het doel, maar dat was geen probleem voor Toon. We maakte uiteindelijk ons doelpunt, wat we ook verdiende. Door goed voorwerk en een voorzet van Reno, kon Jakub scoren 0-1. Dit was de rust stand.

In de tweede helft waren we weer veel op de helft van HILVARIA te vinden. Als er een aanval kwam, hadden we Sem en Kemal in de verdediging die veel tegen hielden. Diego had een super inzet, hij was veel voor te vinden en had kansen om te scoren. Maar hij was ook goed aan het verdedigen. We leken wel onvermoeibaar en bleven maar overspelen, HILVARIA had er eigenlijk geen antwoord op. Op het middenveld ging ook goed, Mert was goed bezig. In de rust kreeg Reno de opdracht om als middenvelder maar eens van afstand te schieten. Nou dat deed hij en de bal ging steeds maar net niet in het doel. De bal wilde maar niet in het doel, ook een voorzet van Mert op Jorn niet. Om moedeloos van te worden, en dan komt de voetbalwet maar weer eens aan bod. Als je zelf niet scoort, dan scoort de tegenstander. Dit gebeurde dus, en uit de gevaarlijkste aanval van HILVARIA kwam de 1-1. Het was weer aan ons om de wedstrijd  in ons voordeel te beslissen, maar het wilde niet lukken. De einstand werd dus 1-1.

Voetballend zit het goed ……. Nu de goals nog !!!!!!

Ingrid en Jan

VOETBAL.NL