gedragscode FC Tilburg

14 mei 2018

De commissie Sportiviteit en Respect heeft de “gedragscode” voor FCT voorgelegd aan het bestuur en wij vinden dit een prima uitgangspunt.  In de ALV (najaar) zal dit document aan de leden voorgelegd worden, maar we willen toch al dat we met de invoering het aankomende seizoen gaan starten.

De komende tijd wordt iedereen via de site, posters en presentaties geattendeerd op de gedragscode. Ook op de website is het document te vinden onder ‘onze vereniging’ of HIER. De 10 gouden regels ga je (o.a. in cartoonvorm) ook geregeld tegenkomen op het complex, de site en social media.

Laten we ervoor zorgen dat FCT nu en in de toekomst een aantrekkelijke en bruisende club blijft. Elk lid wordt gevraagd daaraan een steentje bij te dragen.

Het bestuur.