FC Tilburg organiseert een voetbalclinic

25 september 2020

De inschrijving voor de clinic is gestopt!!

We hebben 100 aanmeldingen ontvangen.

Op dinsdag 20 oktober (herfstvakantie) organiseert FC Tilburg een voetbaldag voor alle basisschoolleerlingen, zowel jongens als meisjes, uit Tilburg en nabije omgeving. Deze dag is geschikt voor zowel de geoefende als beginnende voetballer. De hele dag staat voetbal centraal d.m.v. clinics, oefeningen en onderlinge wedstrijden.

Als uw zoon of dochter nog niet op voetbal zit is dat geen enkel probleem. Op deze dag kunt u zich goed oriënteren of voetballen bij FC Tilburg iets voor uw kind is.

U kunt zich hieronder via een formulier inschrijven. Na aanmelding krijgt u meer informatie via het door u opgegeven e-mailadres.

Globaal programma:
  • 8:30       Ontvangst op ons complex
  • 9:00       Aanvang Clinics
  • 10:30     Pauze met fruit
  • 11:00     Voortgang Clinics
  • 12:30     Lunchpauze (Lunch wordt verzorgd)
  • 13:30     Middagprogramma Sport & Spel en Voetbaltoernooi
  • 16:00     Afsluiting

FC Tilburg zal deze sportieve dag geheel verzorgen door vrijwilligers en gediplomeerde trainers op ons complex aan de Spoordijk 30 in Tilburg. We vragen voor de deze dag een kleine bijdrage van €2,- per kind.

We zorgen er voor dat de kinderen het die dag aan niets ontbreekt. Een lunch en tussendoortjes zijn voorzien en zullen lekker en verantwoord zijn.

Uiteraard houden we hier rekening mee met de Corona maatregelen zoals deze gelden voor buitensporten.

Namens FC Tilburg,

Corné Langenhuijsen

Bij vragen kunt u mailen naar: wedstrijdzaken-jeugd@fc-tilburg.nl of bellen/appen naar 06-8394788

Kunt u niet maar bent u toch geïnteresseerd vraag dan hier een proeftraining aan

INSCHRIJVEN NIET MEER MOGELIJK!

1. Esther - 8 oktober 2020 at 10:00

Vanaf welke leeftijd/groep is dit?
    Mijn kinderen zitten in groep 1 en groep 4 van de Elzen.

Beantwoorden
    • admin - 8 oktober 2020 at 18:58

Kinderen van 4 jaar zijn al welkom. We moeten er wel bij vermelden dat het echt zonder ouders is. Dat moeten de kinderen dus wel kunnen.

Beantwoorden