FC Tilburg JO11-3 – Tuldania JO11-1 (8-1)

28 september 2017

Vandaag was s.v. TULDANIA de tegenstander in onze eerste competitie wedstrijd. Vanaf het begin waren we sterk aan de bal en kregen al snel kansen om te scoren. Het duurde niet lang voordat Jakub een goal maakte 1-0. Kort daarop was het raak voor Fatih, door goed over te spelen zorgde hij voor de 2-0. We speelden niet alleen aanvallend goed, maar er werd ook sterk verdedigd. Kemal en Sem hielden achter alles dicht en er was  geen doorkomen aan. Een mooie uittrap van Toon, zorgde dat de bal over links snel naar voren ging, waardoor Jakub de 3-0 maakte. Reno was overal te vinden op het veld. Hij hielp mee in de aanval, maar was ook in de verdediging te vinden om mee te helpen. Dit keer was het Tobias die een mooie goal maakte 4-0, dit was tevens de rust stand.

In de tweede helft gingen we gewoon door met aanvallen en het was weer Tobias die scoode 5-0. Dit komt ook omdat Mert op het middenveld en in de verdediging hard aan het werk was om een sterke wedstrijd te spelen. Onze keeper Toon had deze wedstrijd echt heel veel ballen tegen gehouden, links, rechts, hard en zacht. Maar hij kon niet voorkomen dat SV TULDANIA toch hun eretreffer maakte 5-1. Gelukkig gingen wij gewoon door met samenspelen en scoren,

6-1 door Jakub. Wie ook goed aan de bal was is Dain, hij zag zijn medespelers goed vrij staan maar wist ook zijn goaltje te maken 7-1. Jorn was deze wedstrijd bij elke aanval goed aan het overspelen, een prima pass van Jakub zorgde ervoor dat hij zijn verdiende goal kon maken 8-1. Dit was tevens de einduitslag.

HET ZAG ER HEEL GOED UIT, GA ZO DOOR !!!!!

Ingrid en Jan