FC Tilburg JO11-3 – Sarto JO11-6 (1-1)

19 oktober 2017

Vandaag spelen we tegen SARTO JO11-6. Vanaf het begin kon je zien dat het een spannende wedstrijd zou gaan worden. Omdat beide teams veel kansen kregen. Kemal en Sem hielden veel tegen. Jakub wist een eigen doel te voorkomen. Voor onze keeper Toon was het de wedstrijd van zijn leven. Hij maakte de mooiste reddingen. We waren heel dicht bij een doelpunt, toen er een voorzet kwam van Tobias op Mert, die op zijn beurt de bal mooi door tikte naar Diëgo. Hij kopte net naast.

Bij het begin van de tweede helft hadden we het moeilijk en SARTO kreeg meer kansen om een goal te maken dan wij. De verdediging had ook veel steun aan Reno, die een super inzet toonde bij diverse aanvallen van SARTO. Toch konden we niet voorkomen dat SARTO een gaatje in onze verdediging vond om te scoren, 0-1. Na goed samenspel door Jorn en Tobias, was Tobias heeeeel dicht bij de gelijkmaker, maar helaas. Na veel aanvallen van SARTO konden we met een snelle counter via Dain bij de goal van SARTO komen. Dain zijn schot werd nog gehouden door de keeper,  maar de kaatsende bal werd benut door Fatih, die de verdiende gelijkmaker kon scoren. “Yes” de 1-1 was een feit. Kort hierna floot de scheidsrechter om de wedstrijd te beëindigen en was 1-1 de einduitslag.

Vandaag zijn we begonnen met

“KANJER VAN DE WEEK”

Deze week is dat Toon geworden. Hij verrichte zeer veel mooie reddingen.  Proficiat je hebt hem verdient.

DOOR HARD WERKEN HEBBEN WE HET GEHAALD.

Ingrid en Jan