FC Tilburg is opzoek naar een train(st)er/coach voor VR2 voor seizoen 2022-2023

12 mei 2022

FC Tilburg is een vereniging met ongeveer 1300 leden, het aandeel meiden/vrouwen wordt steeds groter. Bij de meiden zijn er komend seizoen 9 teams en bij de vrouwen zijn dit er 4. Nadat we een aantal jaar geleden bij de jeugd de stap hebben gemaakt richting selectievoetbal, wil FC Tilburg nu ook bij de vrouwen de selectie uitbreiden. De eerste lichting meiden komt vanuit de jeugd over naar de vrouwen. Zij zullen samen met de huidige sterkhouders van VR2 een selectie met VR1 gaan vormen. Door het uitbreiden van de selectie willen we de nieuwe generatie klaarstomen voor VR1. VR2 zal komend seizoen uitkomen in de 4e klasse. VR1 speelt in de 2e klasse.

Wat heeft FC Tilburg te bieden?

• Een gezellige vereniging, met aandacht voor elkaar;
  • Groeiend ledenaantal bij de meiden en vrouwen;
  • Duidelijke visie met betrekking tot het opleiden van jeugdspelers;
  • Ontwikkelingsgericht werken;
  • Uitstekend klimaat om te presteren en jezelf te ontwikkelen;
  • Goede trainingsfaciliteiten, goed (trainings)materiaal, kledingpakket;
  • Intensieve samenwerking met trainer VR1;
  • Mogelijkheid tot volgen van cursussen/opleidingen;
  • Een vergoeding; en
  • Goede ondersteuning.

Wat verwacht FC Tilburg?

• Een leergierige train(st)er die erover nadenkt UEFA C opleiding te gaan doen (dit kan via de club geregeld worden) of deze opleiding reeds heeft afgerond;
  • Bruggenbouwer en verbindend element tussen de verschillende geledingen van de vereniging;
  • Sociale- en communicatieve vaardigheden;
  • In staat om zowel het team als individuele spelers te ontwikkelen;
  • Bevordering van doorstroming eigen jeugd;
  • Beschikt over tactisch/technisch inzicht;
  • Voelt zicht betrokken bij andere (selectie)teams;
  • Denkt mee met de vereniging en overige trainersstaf;
  • Bereid om het beleid van de club uit te dragen;
  • Verzorgen van trainingen van VR2 op dinsdag- en donderdagavond (intensieve samenwerking met trainer van VR1);
  • Coachen van wedstrijden van VR2 op zondag.

Solliciteren

Zie jij jezelf een bijdrage leveren aan het meiden- en vrouwenvoetbal bij FC Tilburg als train(st)er/coach van VR2, neem dan contact op via vrouwen@fc-tilburg.nl. Ook als je een niet geheel voldoet aan het profiel of op een andere manier een bijdrage zou willen leveren kun je contact opnemen.

VOETBAL.NL