FC Tilburg haalt €4.318,40 op met grote clubactie

5 december 2021

Er kunnen geen loten meer verkocht worden voor de Grote Clubactie. De eindstand is bekend en samen zijn er maar liefst 1796 loten verkocht met een opbrengst van €4.318,40. Iedereen die loten heeft verkocht en/of gekocht heel erg bedankt. De trekking is op 8 december en vanaf 9 december kan iedereen zijn lotnummers checken.

De individuele winnaard (wie heeft de meest eloten verkocht) zijn inmiddels bekend gemaakt. Die prijzen zijn niet mals.

Individuele prijswinnaars:
De winnaar verkocht maar liefst 234 loten en ontvangt  een bon vanIntersport + Adidas bal + Nike Bidon
De nummer twee verkocht 66 loten en ontvangt een Adidas bal + Nike Bidon + Willem II Sjaal
De nummer drie verkocht 65 loten en ontvangt een Adidas bal + Nike Bidon

Overige verkopers die meer dan 20 loten verkochten ontvangen een Bidon van Nike

Winnende teams:
1.MO9-1 (348 loten) – 2 uur gamen bij the gaming factory
2. MO13-1 (191 loten) – Teamfrietje + ranja + snoepzak na een wedstrijd naar keuze
3. JO12-1 (96 loten) – Teamfrietje + ranja na een wedstrijd naar keuze

Iedereen bedankt voor de inzet.

VOETBAL.NL

Nieuwbouw Paviljoen FC Tilburg
Help jij ons?

Klik hier voor alle informatie!