FC Tilburg gaat (verantwoord) loten verkopen met de Grote Clubactie

17 september 2020

Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

Verantwoord loten verkopen

Hieronder ontvangen jullie een QR-Code en link naar de verkooppagina van FC Tilburg. Deze is gemakkelijk te delen via whatsapp, email, social media enz. Iedereen kan dus vanuit de luie stoel loten verkopen en kopen.
Op de website kun je de naam van de verkoper vermelden zodat we automatisch bij kunnen houden hoeveel loten er per persoon worden verkocht. Aan het einde van de actie stellen we een aantal prijsjes beschikbaar voor de beste verkoper/verkoopster en het team dat de meeste loten heeft verkocht.

Voor de (jeugd)leden is het natuurlijk ook mogelijk om via het verkoopboekje te verkopen. Het blijft leuk om langs de deuren te gaan in jouw straat of buurt. Houdt hiermee rekening met de 1.5 meter en laat de buren weten dat ze eventueel ook online een lot kunnen kopen op jouw naam. Via de website www.clubactie.nl kun je vanaf 19 september 1 of meerdere loten kopen. Hierbij kunnen ze FC Tilburg en jouw naam selecteren en wordt er automatisch bijgehouden hoeveel loten je al hebt verkocht. Je kunt een boekje afhalen bij het secretariaat. Als deze vol is, kun je deze ook hier weer inleveren (met naam en teamnummer op de kaft). Deze zullen wij dan invoeren op de website  en dan tellen ook deze loten mee voor de einduitslag.

De QR-code kun je ook uitprinten om te gebruiken als de buren niet thuis zijn. Vergeet hierbij niet je naam te vermelden en dat het gaat om de grote clubactie. Download hier de QR code

Extra inkomsten hard nodig

We hopen zoveel mogelijk inkomsten te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Als vereniging kunnen we juist in deze periode de extra inkomsten heel goed gebruiken.

Prijzen

Voor degene die de meeste loten verkoopt zullen wij een prijs beschikbaar stellen. Het team wat de meeste loten verkoopt mag 2 uur gratis gamen bij the gaming factory. Doe dus je best en motiveer je teamleden om dit ook te doen.

Superlot

Heb je een bedrijf dat graag iets wil doen, dan zijn er superloten beschikbaar. Dit zijn 50 lotnummers voor €150,-. Ideaal voor bedrijven of om als team aan te schaffen. 50x kans op prijs en direct €120,- voor de club.

Hopelijk draagt iedereen zijn steentje bij en gaat de verkoop als een tierelier!! De grote clubactie is 1 van de makkelijkste manieren om geld te verdienen voor de club. Vooral in deze tijd van corona, zijn alle inkomsten welkom. We kunnen hier in de toekomst weer leuke activiteiten voor organiseren bijvoorbeeld.

#kleinemoeite #gratisgeld

Deze tekst kun je gebruiken als voorbeeld in je bericht naar eventuele kopers

Hoi, zoals je weet voetbal ⚽️ ik met veel plezier bij FC Tilburg. Ieder jaar komen we langs om loten te verkopen. Door Corona is dat nu anders, maar als vereniging hebben we juist nu het geld 💰 hard nodig. Wil jij van mij een lot kopen? En zo mijn club steunen. Dat kan door op deze link te klikken: https://lot.clubactie.nl/lot/fc-tilburg/8438165. Selecteer wel even mijn naam als verkoper. Dan kan ik of mijn team misschien nog een mooie prijs winnen 😃. Bedankt namens mij en namens FC Tilburg.

1. Frans Kentie - 26 september 2020 at 01:09

Ik wil graag 3 loten kopen voor de grote clubactie a 9 euro.
    Wiens naam moet ik vermelden als verkoper ??

Beantwoorden