FC TILBURG BENOEMT TRAINER-COACHES SEIZOEN 2019-2020

16 mei 2019

Met veel plezier brengen wij u op de hoogte van de benoeming van de trainer-coaches van onze selectieteams bij de jeugdafdeling voor het seizoen 2019-2020.

JO19-1 FC Tilburg: Mike van Strien

JO17-1 FC Tilburg: Imad Kharichef / Eumir Broos

JO15-1 FC Tilburg: Joris Waijers

JO14-1 FC Tilburg: Bas Algra

JO13-1 FC Tilburg: William van Veen

JO12-1 FC Tilburg: Anwar Dap

JO11-1 FC Tilburg: Janko van Gestel

JO10-1 FC Tilburg: Wilco van Beek

JO9-1   FC Tilburg: Amine Mbarki

Via deze weg feliciteren wij de benoemde trainer-coaches en wensen hen veel succes, wijsheid en sportplezier toe in het nieuwe seizoen.

Zoals we eerder in een nieuwsbericht hebben aangegeven vinden in de weken 19 tot en met 21 een 3-tal selectietrainingen plaats voor alle spelers (jongens en meiden) die komend seizoen overgaan naar een naasthogere leeftijdscategorie, ongeacht of ze op dit moment voor een selectieteam uitkomen of niet. We willen namelijk graag bij alle spelers bekijken welke ontwikkeling ze in het afgelopen jaar hebben doorgemaakt. Vervolgens worden eind mei de voorlopige teamindelingen gemaakt, zodat we direct aansluitend aan dit proces over kunnen gaan naar de benoeming van de trainer-coaches bij de lagere jeugdteams. We zullen jullie hierover zo snel mogelijk informeren.

Tot slot willen we jullie graag op de hoogte stellen van een structuurwijziging binnen onze jeugdafdeling. Met ingang van komend seizoen gaan we naast de coördinatoren per leeftijdscategorie werken met sectiehoofden, waarbij de coördinatoren belast zullen worden met operationele, uitvoerende zaken en de sectiehoofden binnen hun leeftijdscategorie als aanspreekpunt gaan fungeren voor technisch-/tactisch inhoudelijke zaken, waaronder bijvoorbeeld teamindelingen, uitwisseling van spelers, ontwikkeling van spelers, enzovoort. De trainer-coaches van de jeugdselectieteams gaan de rol van sectiehoofd vervullen, zodat ze beter inzicht gaan krijgen in de ontwikkeling van spelers bij de lagere jeugdteams binnen hun leeftijdscategorie.

VOETBAL.NL