FC Tilburg benoemt trainer-coach 2e selectieteam

26 juni 2018

Tilburg 23 juni 2018 – Met veel plezier brengen wij u op de hoogte van de benoeming van Yavuz Selim Cosar als trainer-coach van het 2e selectieteam senioren (zondag). Yavuz is geen onbekende voor FC Tilburg. Hij heeft zich voorafgaand aan het afgelopen seizoen met een aantal familieleden en vrienden aangemeld bij FC Tilburg om samen met hen in een lager seniorenteam te gaan voetballen. Gedurende het seizoen raakte hij betrokken bij het 2e selectieteam. Hij maakte op een gegeven moment deel uit van de trainingen en wedstrijden van FC Tilburg 2 en nam in overleg met de vertrekkende trainer-coach, Nick van Vugt, een kijkje achter de schermen van dit team, omdat hij heeft besloten om zelf als trainer-coach aan de slag te gaan. Yavuz beschikt over veel voetbalkennis en –ervaring, doordat hij gedurende een behoorlijke periode op selectieniveau heeft gespeeld. Onder andere in het eerste elftal van Olympus en na de fusie bij OVC. Meerdere malen is hij gevraagd om als trainer-coach aan de slag te gaan en hij vindt dat de tijd nu rijp is om de daad bij het woord te voegen. Yavuz is erg enthousiast over het beleid van FC Tilburg om jeugdige talenten op te leiden voor het 1e selectieteam. Wij zijn ervan overtuigd dat hem dit goed af zal gaan, omdat hij vanuit zijn persoonlijkheid jongeren weet te boeien en binden.

Via deze weg feliciteren wij Yavuz en wensen hem veel succes, wijsheid en sportplezier toe in het nieuwe seizoen.

Namens het bestuur,

Erwin Smolders