FC Tilburg 5 voorbeschouwing seizoen 17/18.

25 september 2017

24 september 2017 begint voor FC Tilburg 5 de competitie met een wedstrijd tegen ‘t Zand 4. FC T 5 vorig seizoen nog bekend als LONGA 2 is dit seizoen goed begonnen met 3 maal winst in de beker en heeft in die 3 wedstrijden geen enkel doelpunt tegen gekregen.

Gezien de leeftijd van sommige spelers hebben we ervoor gekozen om onze kunsten te gaan vertonen in de 5e klasse.

We hebben afscheid genomen van Den Hessel aka ex Vurzittert en Van Putje (overigens wel oproepkracht) en van onze brommer Emre Y. uit T. U heeft hem vast wel eens gezien aan uw voordeur na het bestellen van een pizza. Nieuwe krachten hebben we gevonden in de vorm van Aron, Bjorn en Jorn uit het voormalige LONGA A1 team. De rest is hetzelfde gebleven met zelfs Davy zo nu en dan in de goal.

Vanwege een nieuwe uitdaging bij de meiden van FC Tilburg MO15-1 ben ik gestopt als trainert en heb ik het stokje overgedragen aan een viertal (v=b) jonge trainers in de bloei van hun leven. Royke/Brokko/Hakkert 2/TVO nemen voortaan de honneurs waar. En tot op heden doen ze het uitstekend.

We hopen op een leuke competitie waarin we mee kunnen doen om het kampioenschap en we gaan uiteraard voor de beker. Blijft toch de kortste weg naar Europa, of was dat het team uitje?!?

Thuiswedstrijden spelen we om 11.00 uur voornamelijk op veld 3 dus als je het thuis even beu bent of je verveelt je. Wij garanderen doelpunten en gezelligheid!

Gegroet NB (Te herkennen aan het trainingspak )

Ps. Hou onze FB pagina FC Tilburg 5 in de gaten voor de laatste nieuwtjes en updates.