F.C. Tilburg verwelkomt eerste eigen scheidsrechter

17 december 2017

Bijna 6 maanden na de start van FC Tilburg is er door een van onze jeugdleden een belangrijke stap gezet. Dat het mogelijk is zelf voetballen te combineren met het leiden van wedstrijden van de allerkleinsten, heeft Niels Verschuuren ons laten zien.

Niels heeft namelijk onlangs zijn pupillenbadge bij de KNVB behaald, waarvoor wij hem uiteraard van harte feliciteren. Niels heeft al meerdere wedstrijden op zijn naam staan en de eerste berichten over zijn optreden zijn veelbelovend. Wij wensen Niels –naast zijn eigen voetbalcarrière binnen de JO15-1- heel veel plezier bij het fluiten van pupillenwed-strijden.

We zien in Niels een prima opstap om iedereen binnen de vereniging, jong en oud, op te roepen zich te melden voor een van de vele opleidingsmogelijkheden tot scheidsrechter binnen de KNVB.  FC Tilburg onderschrijft deze oproep van harte en is bereid de eventuele opleidingskosten voor haar rekening te nemen.

Hebt u of jij interesse, meld je dan bij het wedstrijd- secretariaat op de zaterdagmorgen.  Een berichtje naar info@fc-tilburg.nl is ook voldoende.