Einde van het seizoen: 1 juli

3 juni 2021

Na 5 juni zijn er wat veranderingen van kracht door veranderde coronaregels en samenstellen nieuwe teams.

• De jeugd kan weer wedstrijden voetballen via de regiocup of oefenwedstrijden.
  • De kleedkamers gaan daarvoor op ons complex niet open (blijven gesloten voor iedereen)
  • Het advies is dat ouders nog steeds niet rond de velden gaan staan; in de praktijk van de laatste weken vragen we iedereen om in ieder geval zoveel mogelijk onderlinge afstand te houden.
  • De kantine is op donderdagavond, zaterdag en zondag geopend. Hou je aan de instructies die daarvoor gelden: afstand houden, blijven zitten etc.
  • Afronding seizoen: de leiders/trainers van alle teams wordt gevraagd om voor de vakantie door te geven welke materialen, ballen of kleding nog worden gemist/moet worden aangevuld (mededeling volgt).

Vakantie: maanden juli en augustus
De kantine zal open blijven op de donderdagavond en de zaterdagmiddagen. De club huurt geen velden, veld 2 is een open veld voor de liefhebbers.

• Vanaf 9 augustus beginnen sommige teams weer met trainen (doorgeven aan de wedstrijdsecretaris)
  • Vanaf 21 augustus kan iedereen weer trainen, dan is het zuiden nog op (school)vakantie, maar in het weekend van 4/5 september start de bekercompetitie al.

De club heeft het coronajaar met alle mitsen en maren goed doorstaan. Zowel bij de jeugd als bij de senioren, zowel bij de mannen als de vrouwen groeit de vereniging. Dat is fijn om te zien en te ervaren, het brengt ook nieuwe zorgen. De club is dringend op zoek naar mensen die in de kantine en rond de velden mee wil helpen en ondersteunen. Het zou zonde zijn om de ingeslagen weg nu niet met volle kracht in te rijden.

Bestuur FC Tilburg

VOETBAL.NL