Een dankjewel van Wishfull Africa aan FC Tilburg

8 juli 2020

Wishful Africa kreeg van FC Tilburg, 6 pallets vol met voetbaltenues. Dat werd een busje huren, met vrijwilligers spullen ophalen bij de voetbalclub in Tilburg, naar het verzenddepot rijden in Rossum, verschepen naar The Gambia. Na een aantal weken arriveert de container in Gambia en onze lokale vrijwilliger haalt het op, zoekt de tenues uit, laat de teams weten waar en wanneer ze de sporttassen op kunnen halen. De rest van de tassen (een busje vol!) nemen we zelf mee het binnenland in als we in Gambia zijn om de tenues zelf uit te delen.

En wat een happening was dat! Zoveel blijdschap en dankbaarheid!. Heel veel handen geschud. Ze hadden nog nooit zo’n mooi cadeau gehad zeiden ze. Elf dezelfde shirts en broeken. Jassen voor de trainers, tassen en keepers outfits. We hebben 36 voetbalteams heel blij gemaakt!

Dank je wel FC Tilburg en alle vrijwilligers die deze donatie mogelijk hebben gemaakt