€3.250,- voor de bouw van de nieuwe kantine vanuit “de vrienden van FCT”

27 mei 2022

Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zo ver, de eerste feestavond nieuwe opzet “vrienden van FCT”.

Alhoewel niet alles helemaal vlekkeloos is verlopen in de voorbereiding kan er toch wel gesproken worden over een geslaagde avond. Met een drankje vanuit de club, een hapje vanuit slagerij Pessers en live muziek door Dennis Vermeulen en Jasper Heefer was de sfeer erg goed te noemen. In de loop van de avond is er door 40 van de 65 leden van “de vrienden van FCT” gestemd met als resultaat “een financiële bijdrage aan de nieuwbouw van de kantine”. Dit betekend dat het bestuur vanuit “de vrienden van FCT” kan rekenen op een minimale bijdrage van €3.250,- t.b.v. de nieuwbouw van de nieuwe kantine. Het seizoen loopt nog en mensen kunnen nog steeds lid worden en hun naam op het mooie “Vrienden van FCT” bord laten plaatsen.

VOETBAL.NL

Nieuwbouw Paviljoen FC Tilburg
Help jij ons?

Klik hier voor alle informatie!