DRINGENDE OPROEP !!!

6 mei 2018

Beste leden, actief en passief en verder alle mensen die FC Tilburg een warm hart toedragen.

Zoals iedereen weet staat of valt het verenigingsleven met de inzet van vrijwilligers. Ook binnen onze club hebben we veel vrijwilligers nodig.

Momenteel hebben we een onderbezetting op diverse plaatsen binnen de vereniging maar vooral bij het paviljoen.

Er is veel behoefte aan nieuwe vrijwilligers die enkele uren per week, maar vooral in het weekend, willen helpen.  Het aantal barmedewerkers is op dit moment te weinig om het paviljoen alle dagen open te stellen.

Indien zich geen vrijwilligers melden zijn we genoodzaakt om een of meerdere dagen in de week het paviljoen te sluiten en/of zal in het weekend geen keuken open zijn.

Hierdoor zullen de inkomsten minder worden met het gevolg dat er andere maatregelen genomen moeten worden, bv prijsverhogingen. Wij hopen dat dit niet nodig is en verwachten dat diverse mensen bereid zijn om enkele uren per week in het paviljoen te werken. Dit geeft ook weer verlichting bij de huidige barmedewerkers en er staat een kleine vergoeding tegenover.

Daarom: draagt u FC Tilburg een warm hart toe, meld u dan aan!

Indien u hierover meer informatie wilt, kunt u contact opnemen met de voorzitter van het paviljoen, Ton Brenders. Of stuur een mail naar info@fc-tilburg.nl

Wilt u graag FC Tilburg op een andere manier helpen dan kunt u altijd contact opnemen met een van de bestuursleden.