Diverse activiteiten

16 mei 2022

Hieronder even speciale aandacht voor een aantal activiteiten op de club.

Zondag 29 mei – BBQ
Na de wedstrijd van heren 1 zullen wij de BBQ aansteken voor degene die interesse hebben. De kosten zijn €10,- euro per persoon. Wil je (met jouw team) graag mee BBQ-en? Laat dit dan even wetenvia activiteiten@fc-tilburg.nl.
Aanmelden kan tot en met zondag 22 mei ivm de inkoop.

Zondag 5 juni – FEESTAVOND
Feestavond met DJ Barend van Deelen (bekend van radio 538). Deze feestavond is voor iedereen die wil. Vanwege de sponsoring van Splitt is het deze avond alleen mogelijk om met de Splitt app op je telefoon te betalen. Bij de kassa in de keuken kun je hiervoor kaartjes kopen a €5,- per stuk. Je krijgt hier op de avond zelf 2 consumpties voor dus is bijna voor niks. Ook deze kaartjes zijn alleen te betalen via de Splitt app. Download de Splitt app dus op je telefoon. Je kunt met de Splitt app makkelijk kosten delen met je teamies. Het is een handige betaalapp voor groepen. Je hoeft dus niet meer te lappen, maar kunt via de app ieder zijn eigen deel laten betalen.

Vrijdag 17 juni- FC TILBURG QUIZ
Op deze avond gaan we samen quizzen. Vragen over van alles en nog wat komen voorbij. Stel een groepje samen van maximaal 5 personen en geef je op via activiteiten@fc-tilburg.nl. De kosten zijn €5,- per persoon. Een deel hiervan zal ten goede komen aan de nieuwbouw van de kantine.

Zomeravond voetbal 7 tegen 7 (senioren)
Het seizoen is bijna ten einde en het wordt weer lekker weer! Tijd dus om een balletje te trappen op de mooie zomeravonden die komen. We spelen op 4 donderdagen* en dan volgt de finaledag met BBQ op zaterdag 16 juli. Je kunt een team opgeven via activiteiten@fc-tilburg.nl. Mocht je een donderdag niet kunnen, geef dat dan even aan, dan houden we daar rekening mee in de planning.
*donderdag 23 juni, donderdag 30 juni, donderdag 7 juli, donderdag 14 juli

Heb je zelf zin om iets te organiseren bij de club, neem dan even contact op via de mail!

Hopelijk zien we jullie op deze activiteiten!
Groeten en tot snel!

VOETBAL.NL