Coronavirus: volg de RIVM richtlijnen

16 maart 2020

Vanwege de uitbraak en verspreiding van het coronavirus adviseert het RIVM aan alle inwoners van de provincie Noord-Brabant bij verkoudheid, hoesten of koorts hun sociale contacten te beperken/te vermijden. Geen handen schudden, goed je handen wassen, hoesten en niezen in de binnenkant van je elleboog en papieren zakdoekjes gebruiken. Die algemene hygiënemaatregelen zijn belangrijk om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

FC Tilburg volgt dit advies en vraagt alle leden en vrijwilligers hieraan mee te werken. Dit betekent dat, zolang het advies van het RIVM van kracht is, je bij verkoudheid, hoesten of koorts thuis moet blijven en niet moet komen trainen/spelen/werken.

Wanneer de situatie/advies verandert vanuit het RIVM zullen wij dit weer volgen en jullie informeren.

Met sportieve groet,

Bestuur FC Tilburg