Corona update complex Spoordijk

26 augustus 2020

Het bestuur van FC Tilburg heeft naar aanleiding van de afgelopen drukke weekenden de volgende maatregelen genomen voor de weekenden.

Kantine

• De kantine is niet in gebruik om te zitten, alléén voor toiletbezoek en bestellen/afhalen dranken; keuken uitsluitend via buitenkant.
  • Bij regen: gaan alle deuren dicht, met andere woorden er kan niet binnen geschuild worden.
  • Iedereen houdt zich aan het éénrichtingsverkeer.
  • Er wordt géén drank geschonken als men het contactformulier niet wil tekenen. (Het is niet verplicht om het formulier te tekenen, maar de consequentie is dat er geen drank geschonken wordt)
  • Iedereen zit op het terras.
  • Tafels en stoelen hebben een vaste plek.

Sportvelden

• Rondom de velden houdt iedereen 1,5 meter afstand.
  • Op afrastering staat dit aangegeven
  • Schuilen voor de regen doe je op tribune of voor de kantine (op gepaste afstand)

Kleedkamers

• Bij trainingen: zijn de kleedkamers gesloten behalve voor teams die van bestuur toestemming hebben.
  • Bij wedstrijden: de kleedkamers zijn beschikbaar voor thuis en uitspelende teams. Maar kom zoveel mogelijk omgekleed naar de vereniging. Douchen kan, maar liever niet. Houd daarbij de regels in acht. Per kleedkamer verschillend. Per leeftijdsgroep verschillend.
  • De trainer/leider is verantwoordelijk voor correct gedrag en naleving regels.

Andere verenigingen

• Elke vereniging maakt eigen regels: kijk als je uitspeelt op de website van die vereniging. Hou je aan die afspraken.

• Teams krijgen geen bidons mee. Iedereen zorgt voor eigen drinkbeker.
  • In auto /bus mondkapjes verplicht.
  • Positief getest in een team: hele team 10 dagen niet welkom op de vereniging.

Tips/klachten

Neem contact op met bestuur of via de mail corona@fc-tilburg.nl

Wij rekenen op ieders medewerking voor het naleven van de regels! Voor alle duidelijkheid: je hoeft het er niet mee eens te zijn om je toch aan de afspraken te houden.

Bestuur FC Tilburg