Corona update complex Spoordijk

29 september 2020

Het bestuur van FC Tilburg heeft naar aanleiding van de persconferentie van 28 september de volgende maatregelen genomen voor de komende weken.

Het zijn maatregelen die we betreuren, maar helaas het kan niet anders. Het druist in tegen wat een amateurvereniging in wezen is, kost veel geld en gaat ten koste van veel plezier en ontspanning.  Leden kunnen wel blijven voetballen. Hopelijk is het maar een korte periode noodzakelijk.

Kantine: eten en drinken

• De kantine is tot nader order gesloten.
  • De bestuurskamer blijft tijdens wedstrijden open.
  • Er staan stoelen voor de kantine en tenten om droog te kunnen zitten, op gepaste afstand.

Sportvelden: geen (eigen) ouders rond de velden

• Tijdens trainingen blijven ouders weer buiten de hekken (zoals in mei en juni)
  • Tijdens de wedstrijden geldt voor onze ouders hetzelfde.
  • Trainers en leiders mogen wel op de velden.
  • Schuilen voor de regen doe je in de auto of voor de kantine (op gepaste afstand)

Kleedkamers: Niet meer douchen.

• Bij trainingen: zijn alle kleedkamers gesloten voor alle teams.
  • Bij wedstrijden: de kleedkamers zijn beschikbaar voor thuis en uitspelende teams om spullen op te bergen. Kom omgekleed naar de vereniging. Douchen mag niet meer.
  • De trainer/leider is verantwoordelijk voor correct gedrag en naleving regels.

Andere verenigingen

• Elke vereniging maakt eigen regels: kijk als je uitspeelt op de website van die vereniging. Hou je aan die afspraken.
  • De overheid vraagt om zo weinig mogelijk reisbewegingen te maken: reis zoveel mogelijk samen met inachtneming van de afspraken daarover.
  • Wie rijdt, hoort bij uitspelen tot de begeleiding van het team.
  • Teams krijgen geen bidons mee. Iedereen zorgt voor eigen drinkbeker.

Tips/klachten

Neem contact op met bestuur of via de mail corona@fc-tilburg.nl

Wij rekenen op ieders medewerking voor het naleven van de regels! Voor alle duidelijkheid: je hoeft het er niet mee eens te zijn om je toch aan de afspraken te houden.

Bestuur FC Tilburg