Afspraken Alcohol en Rookwaren

FC Tilburg hanteert op de gehele sportaccommodatie de volgende regels:

• Het nuttigen van alcoholhoudende dranken is pas vanaf 18 jaar toegestaan.
  • Het roken van sigaretten/ sigaren e.d. is eveneens pas vanaf 18 jaar toegestaan.
  • Drugs is verboden, altijd en overal.

Op zaterdag is roken op het hele complex alleen toegestaan op het ’terras’ (het stuk tussen de kantine en de zwarte hekken)

• Op zondag is roken of drinken op het veld (binnen de afrastering), in de kleedlokalen, materiaalruimtes e.d. verboden. Ook moet een afstand van tenminste 10 meter tot de dug-out aangehouden worden.
  • Roken in de kantine (incl. de bestuursruimtes) is te allen tijde verboden.
  • Alcoholische dranken worden op zaterdag pas vanaf 13.00 geschonken.
  • Onder de 25 jaar is legitimatie bij aanschaf van alcoholische dranken verplicht.
  • Het barpersoneel heeft conform de horecawet een toezichthoudende functie en kan te allen tijde weigeren alcohol te schenken. (Dit is zelfs verplicht als iemand al duidelijk onder invloed is!)
  • Bestuursleden, coaches, trainers en leiders worden geacht het goede voorbeeld te geven en alcoholische dranken pas ná hun taken voor de vereniging en met mate te nuttigen.
  • Van onze leden verwachten wij een actieve houding. Zie je iemand die te jong is om te roken, drinken, of wordt er gerookt/ gedronken waar dit niet mag? Wil er iemand in beschonken toestand met de auto rijden? Meld dit dan bij het kantinepersoneel of een bestuurslid.

Nieuwbouw Paviljoen FC Tilburg
Help jij ons?

Klik hier voor alle informatie!