Biljartcompetitie FC Tilburg

8 juli 2018

Donderdag 5 juli is de 9e finale (voorheen 8x onder de vlag van RKTVV) van de biljartcompetitie FC Tilburg gespeeld.

De 4 finalisten waren Ton Paridaans, John Tuerlings, Jan Melis en René van Dongen.

In de kruisfinales waren Ton en Jan te sterk voor respectievelijk René en John.

De grote finale zou een spannende strijd worden tussen Ton en Jan. In de beginfase hadden de zenuwen de overhand bij beide spelers maar gaandeweg de partij bleek Ton zijn zenuwen het beste onder controle te hebben. Hij won met overtuiging (36 tegen 12 caramboles) de finale en is de 1e kampioen van FC Tilburg.

Ton is hiermee ook de 1e speler die 2x deze titel te beurt valt, hij was ook de kampioen in het seizoen 2011-2012.

Ton, van harte gefeliciteerd met het behalen van deze titel.

Volgend seizoen (september) starten we met ons 10e competitiejaar maar door diverse omstandigheden zijn er enkele plaatsen vrijgekomen. Dit willen we weer graag aanvullen en zijn op zoek naar nieuwe leden. Onze huidige biljarters zijn vooral “oud”-RKTVV-ers en we zouden het op prijs stellen dat vanuit “oud”-NOAD en “oud”-LONGA nieuwe leden zich aanmelden. Mocht je interesse hebben, we spelen op donderdagavond (clubavond) en voor meer informatie kan je altijd bij Ton Brenders informeren (tel.: 06-29487101).