Biljartcompetitie FC Tilburg 2021-2022

14 augustus 2021

Het is alweer enige tijd geleden dat we door Corona onze biljartcompetitie hebben moeten stopzetten. We hopen dat niemand hierdoor in de problemen is geraakt en dat we allemaal weer gezond en wel het biljarten kunnen oppakken.

Evenals de competitie 2019-2020 is de competitie 2020-2021 ook abrupt afgebroken door Corona. Ook nu is er weer geen kampioen omdat er nog maar een paar wedstrijden gespeeld waren. Het is jammer maar niemand kan hier iets aan doen en we gaan weer, met frisse moed, starten aan een nieuw seizoen.

We zijn inmiddels al op donderdag gestart met een partijtje biljarten om de spieren weer soepel te krijgen na negen maanden. Nu kan dit nog omdat er veel leden op het buitenterras zitten, maar voor de toekomst (winter) zal dat niet mogelijk zijn.

Voor het opstarten van de nieuwe competitie 2021-2022 hebben we weer een gesprek gehad met het bestuur. Op dit moment zitten we nog met de richtlijnen van RIVM, o.a. de 1,5 meter afstand. Hierdoor is het niet mogelijk om de competitie op donderdag te houden. We dienen rekening te houden met de voetballers die ook naar de clubavond komen en dan is de kantine veel te klein.

Aangezien we in eerste instantie een voetbalclub zijn, hebben we aangegeven dat de voetballers de voorkeur krijgen om op de clubavond aanwezig te zijn. Wij, de biljarters, gaan daarom tijdelijk uitwijken naar woensdagavond. De kantine is om 20.00 uur gesloten voor de voetballers en dan kunnen wij gebruik maken van de ruimte. Als vanuit Den Haag de richtlijnen voor Corona aangepast worden gaan we snel weer terug naar de donderdagavond.

Nieuwe leden: Komend biljartseizoen starten we met ons 13ecompetitiejaar, maar omdat we nu op woensdag gaan spelen zijn er enkele plaatsen vrijgekomen. Dit willen we weer graag aanvullen en zijn op zoek naar nieuwe leden. Mocht je interesse hebben om een partijtje te biljarten, meld je dan aan bij Ton Paridaans of Ton Brenders. Graag vóór 1 september aanmelden aangezien we het wedstrijdprogramma nog moeten maken.

We starten woensdag 8 september met de nieuwe competitie mits de maatregelen ten aanzien van Corona niet wijzigen.

Mocht je nog vragen, suggesties of opmerkingen hebben dan kun je altijd contact opnemen met Ton Paridaans (tel. 06-12873689 of ton.paridaans@home.nl ) of met Ton Brenders (tel.: 06-29487101 of ton.brenders@home.nl ).

VOETBAL.NL