Biljartcompetitie FC Tilburg 2021-2022

11 juli 2022

Wat heeft het lang geduurd! Eindelijk is het 11e seizoen, na 2 verloren jaren door Corona, gelukt om weer een hele competitie uit te spelen. Maar ook dit jaar is het met horten en stoten gegaan, de competitie heeft 15 weken stilgelegen door Corona. Ondanks die lange, stille periode is het toch gelukt om tijdig met de finaleronde te kunnen starten. Afgelopen donderdag, 30 juni hebben de 4 finalisten, 1e René van Dongen, 2e Rob Waijers, 3e Ton Oostelbos en 4e Ton Paridaans ons een zinderende avond bezorgd. De eerste halve finale, René (45) tegen Ton Paridaans (46) was een makkie voor Ton. René kwam niet in zijn ritme door het goede spel van Ton en verloor kansloos. Ton bond René aan zijn zegekar met een gemiddelde van 2,5. De tweede halve finale, Rob (28) tegen Ton Oostelbos (47) ging gelijk op maar door een eindsprint van Rob met 8 caramboles en minder zenuwen moest Ton de handdoek in de ring gooien.

De finale was bekend: Rob Waijers – Ton Paridaans. Ook bij deze wedstrijd speelden zenuwen een grote rol. Ton ging er als een speer vandoor maar na 13 beurten stagneerde het. Rob daarentegen kon totaal geen vuist maken en scoorde maar heel weinig punten. Na 28 beurten was de stand 22-35, nog 6 caramboles voor Rob en 11 voor Ton. Het werd nog een spannende eindstrijd maar Ton had zijn zenuwen het beste in bedwang en maakte na 35 beurten zijn laatste carambole, eindstand 24-46. Ton behaalde hiermee in ons 11e competitiejaar zijn derde titel, chapeau!

Ton, van harte gefeliciteerd met het behalen van je 3e titel.

Volgend seizoen (vanaf donderdag 18 augustus) starten we met ons 12e competitiejaar en zoals het er nu naar uitziet beginnen we met 17 spelers. Theo Janssen zal weer aansluiten en Chris van Dongen is als nieuw lid aangemeld, we hopen dat Chris zich snel thuis zal voelen binnen het clubke.

Mocht je nog vragen, suggesties of opmerkingen hebben dan kun je altijd contact opnemen met Ton Paridaans (tel.: 06-12873689) of Ton Brenders (tel.: 06-29487101).

VOETBAL.NL

Nieuwbouw Paviljoen FC Tilburg
Help jij ons?

Klik hier voor alle informatie!