Aanstormend talent

25 juni 2018

Aanstormend talent !!!!

Afgelopen jaar hebben we met zijn allen even moeten wennen aan het samenvoegen van de 3 clubs. Sowieso qua aantal MINI spelers maar ook met het aantal trainers. Niet iedereen kan tegenwoordig alles zo maar regelen met zijn/haar werk.  We hebben ondertussen 3 mini teams gevormd welke met enige regelmaat aan de kwaliteiten van omringende verenigingen hebben mogen proeven tijdens de super georganiseerde toernooien door de aangewezen gastheren  Het ene team ging het net wat beter af dan de andere teams. Maar goed het belangrijkste is dat onze leden er met zijn allen gigantisch van hebben genoten. Daar doen we het tenslotte toch allemaal voor.

Aan de inzet van onze kleine toppers heeft het zeker niet gelegen, deze was en is enorm. Dit hebben we laten zien tijdens de MINI toernootjes als ook tijdens de trainingen. Hopelijk kunnen  we met zijn allen deze lijn voortzetten en er voor zorgen dat onze pupillen  er zin in blijven houden en doorgroeien op niveau wat ze verdienen.

De wedstrijden / toernooien waren echt een beloning voor de teams, we moeten er alles aan doen om te zorgen dat ze deze kunnen blijven doen. Wellicht een idee om voor onze pupillen de winterstop wat langer  te houden, nu zijn er door de weersomstandigheden enkele tussenuit gevallen. Maar goed zoals gezegd hebben ze echt allemaal genoten.

Onze doelstelling is en blijft om iedereen lekker te laten voetballen ongeacht zijn of haar kwaliteiten,  daar wordt niemand (gelukkig) op afgerekend. En het allerbelangrijkste is dat onze mini’s er de lol in van blijven zien en elke gelegenheid aan willen spreken om te komen voetballen ( wedstrijd of training).

Afgelopen weken hebben er al weer een hele hoop mini’s een proeftraining meegedaan, hopelijk hebben we deze toekomstige toppers aangezet om komend jaar in te schrijven en deel  te nemen aan een van de teams. Deze worden nu willekeurig ingedeeld daar waar er plaats is. ( 1e team staat wel  vast, dat zijn echt de oudere mini’s) de rest wordt gewoon verdeeld waar plaats is. De mini’s 2 en 3 spelen haar wedstrijden gelijktijdig en wordt er regelmatig gewisseld van spelers. Zolang het natuurlijk vooral leuk blijft.

Maar zonder extra vrijwilligers gaan we het ook niet redden! Wie ziet er de mogelijkheid om komend jaar een mini team mee te begeleiden? ( denk dan aan het wisselen  tijdens toernooi, aanwezigheid etc.) Maar ook trainers welke de jongens en meisjes verder kunnen ontwikkelen zijn welkom. Het kan en mag (graag zelfs) ook samen?

Ervaring en terugblik van de Hoofdtrainer m2 & m3:

Na jaren gevoetbald te hebben kreeg ik de kans om voor het eerst als trainer te mogen fungeren, namelijk van M2 & M3.

In het begin was het voor mij wennen, want een trainer zijn is heel wat anders dan speler zijn.
Gelukkig kreeg ik vrij snel ondersteuning van Daan en Lars, bedankt mannen!

Het belangrijkste wat ik probeer iedere training tot uiting te laten komen is:
RESPECT VOOR ELKAAR
PLEZIER HEBBEN IN HET SPEL
EN HEEL VEEL LEREN

Dit moet gewerkt hebben want iedere woensdag om 17:30 uur was het volle bak op het trainingsveld!
Iedere training werden de spelertjes beter wat ook resulteerde in betere uitslagen op zaterdag tijdens de toernooitjes.

Je zou het niet kunnen voorstellen maar de trainingsintensiteit van deze spelers is ongekend.
Ze zijn niet moe te krijgen tenzij ze al moe het veld op komen (zal geen namen noemen).

Stuk voor stuk zijn het geweldige kereltjes en ik ben erg trots dat ik ze mag trainen.

Bedankt allemaal voor dit seizoen en hopelijk tot ziens tijdens het volgend seizoen.

Groetjes,
Ömer

Kunnen wij het toekomstige talent alleen klaar stomen?

In de huidige situatie verdelen we de pupillen in een team 1 ( getraind en begeleid door Ron) en de mini’s 2 en 3 (getraind door ‘Ömer en met begeleiding van Daan en Lars). Wat er komend jaar moet gebeuren hangt geheel af van de extra inschrijvingen. En dan komen we als trainers / begeleiders werkelijk capaciteit te kort. Bij deze alvast een oproep: Als er iemand zich geroepen voelt om een van deze taken (of het liefst beide) op zich te nemen? Neem dan gerust contact op met het secretariaat?

Wie zetten we in het zonnetje? Bedank momentje!

Tevens willen wij van dit moment gebruik maken om onze club FC Tilburg te bedanken voor alle super goede zorgen en met name Angelique om alles voor ons te regelen. verder een hele grote dank voor de inzet van Ron ( hoofdtrainer /begeleider van de mini 1) en voor Ömer, (hoofdtrainer van de 2 andere mini teams, de jongste onder ons, maar ook begeleider van het 2e team ) Daan en Lars opper assistenten / begeleiders van het  3e team. Maar ook zeker niet te vergeten de inzet en enthousiasme ven onze spelers maar ook de prettige samenwerking met de ouders.

Hopelijk tot volgend seizoen. Wil je inschrijven neem dan contact op met het secretariaat.

Met sportieve groet,

De trainers/begeleiders van onze toekomst:

Ron, ömer, Daan en Lars