JO11-3 Sarto (9-3)

27 oktober 2017

Vandaag moesten we tegen SARTO JO11-4, dit team is nieuw in onze competitie. Vanaf het begin kon je zien dat wij sterker waren. Al onze aanvallen werden kansen voor het doel. Het duurde dan ook niet lang voordat Mert de 1-0 maakte. Met dit doelpunt groeide het zelfvertrouwen en zo wist Jorn ook te scoren 2-0. Omdat Reno verdedigend, maar ook aanvallend goed bezig was, kwam Diëgo ook aan zijn doelpunt 3-0. Er was ook niet voorbij Kemal te komen, daardoor liepen alle aanvallen van Sarto stuk. Tobias, die super snel was op de rechtsvoor positie, gaf hele goede voorzetten waardoor Jorn zijn tweede doelpunt scoorde 4-0. Natuurlijk had Sarto ook kansen, maar Toon stond heel sterk te keepen. Bij de hoekschoppen sloeg hij steeds de bal weg. Toch maakte SARTO voor de rust een doelpunt, het was dus 4-1 met de rust.

De tweede helft begonnen we sterk en gingen we door met scoren. Jakub zorgde voor de 5-1, nadat hij eerst nog op de paal had geschoten. Sem onderschepte de bal goed op links, schoot de bal naar Mert, die op zijn beurt weer de bal doorspeelde naar Jakub die nog een keer scoorde 6-1. Het ging snel, het spel van ons klopte helemaal. Je merkte ook dat Sarto aan het opgeven was, want we liepen verder uit door doelpunten van Diëgo 7-1, Jakub 8-1 en weer Diëgo voor de

9-1. Hierna wist Sarto toch nog te twee keer te scoren, waardoor de einduitslag 9-3 werd. We waren dolgelukkig met dit resultaat.

 

Kanjer van de week: Jorn omdat hij hard heeft gewerkt aan zijn schoten en zijn vallen. Daardoor was hij super goed.

 

ALLES KWAM GOED VANDAAG, OMDAT JULLIE GOED BLIJVEN SAMENSPELEN EN DURVEN TE SCHIETEN OP GOAL.

 

Ingrid en Jan

VOETBAL.NL