Vacatures Trainers Meisjesvoetbal

3 juni 2019

Dat het meisjesvoetbal in Nederland één van de snelst groeiende sporten is gaat ook niet ongemerkt voorbij bij FC Tilburg. Onze club ziet het meisjesvoetbal als een geweldige kans om meer diversiteit binnen de vereniging te brengen en ondersteunt het meisjesvoetbal dan ook volledig. Door de groei zijn we dringend op zoek naar (assistent) trainers meisjes voor zowel onder 17, onder 15, onder 13 en onder 11. Deze teams trainen 2 x per week (dinsdag en donderdagavond van 18.30 tot 19.45 uur. Lijkt het je leuk om met een groep enthousiaste meiden verder te bouwen aan het meisjes voetbal bij FC Tilburg dan is dit je kans! FC Tilburg biedt tal van mogelijkheden om jezelf als trainer verder te ontwikkelen. Neem voor meer informatie contact op met Ad Mutsaers admutsaers@hotmail.com.

Geïnteresseerd?
Heeft u interesse of wilt u meer informatie, neem dan contact op met Ad Mutsaers coördinator meisjesvoetbal, bereikbaar per mail admutsaers@hotmail.com