Vacature trainer JO12-1 en JO9-1

17 april 2019

FC Tilburg heeft voor het seizoen 2019-2020 vacatures voor trainer-coaches voor de volgende jeugdteams: JO12-1 en JO9-1

Hierbij hebben we de uitdrukkelijke wens om deze vacatures intern in te vullen, waarbij kandidaten moeten voldoen aan/zich kunnen herkennen in onderstaand profiel. Aan de hand van sollicitatiegesprekken worden de meest geschikte kandidaten benoemd en aangesteld.

FC Tilburg heeft op het opleiden van jeugdspelers hoog in het vaandel staan en vindt dat dit vooral gepaard moet gaan met plezier in het spelletje. Om hieraan invulling te geven heeft FC Tilburg een Voetbalvisie ontwikkeld, die luistert naar de volgende kernwaarden:

Herkenbaarheid – identificatie met onze club, eigen kweek en speelstijl

Ambitie – maximale uit spelers, teams en vereniging halen

Strijdlust/discipline – leveren van arbeid en een goede mentaliteit/karakter

Respect – sportiviteit en respect/normen en waarden

Ontwikkeling – opleiden boven resultaat

Plezier en prestatie hand in hand!

Profiel

• Ervaring met het trainen, coachen en begeleiden van teams met een multiculturele signatuur;
  • Ambitieus;
  • Kan 2x training geven in de week en op wedstrijddagen coachen;
  • Sociale vaardigheden en een proactieve houding die aansluit bij de belevingswereld en jeugdkenmerken;
  • Sociaal en communicatief vaardig, goed kunnen motiveren;
  • Heeft discipline, sportiviteit en respect/normen en waarden hoog in het vaandel staan;
  • Is in staat om individuele ontwikkeling van de jeugdspeler boven resultaat te stellen;
  • Beschikt over tactisch/technisch inzicht, kan jonge spelers beter leren voetballen;
  • Denkt mee met de club en overige trainersstaf om de club naar een hoger plan te tillen;
  • Bereid om het beleid van de club uit te dragen;
  • Beschikt over een trainersdiploma, of is bereid dit in seizoen 2019/2020 te gaan halen. Komend seizoen verzorgt FC Tilburg in samenwerking met de KNVB voor de 2e maal de cursus Jeugdvoetbal Trainer-coach.

Wat bieden wij

• Een gezellige vereniging, met aandacht voor elkaar;
  • Duidelijke visie met betrekking tot het opleiden van jeugdspelers;
  • Ontwikkelingsgericht werken;
  • Jezelf constant kunnen verbeteren;
  • Uitstekend klimaat om te presteren en jezelf te ontwikkelen;
  • Goede trainingsfaciliteiten, goed (trainings)materiaal;
  • Mogelijkheid cursussen/opleidingen te volgen;
  • Goede ondersteuning.

Geïnteresseerd?

Heeft u interesse of wilt u meer informatie, neem dan contact op met Erwin Smolders, bereikbaar per mail erwin@impulze.nl.